Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam59
Toplam Ziyaret1716992
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
KARAİSALISPOR KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR
16/05/2024

 Önceki yazımda belirttiğim üzere Karaisalıspor’un tanıtım yemeğine katıldım.

“Murtçular buraya yumruk havaya” sloganları sahalara çıkan ve bir zamanlar Adana Süper Amatör Ligde final maçına kadar yükselen Yeşil-Beyazlı Karaisalıspor’umuzun üzerinden elini çeken güçler, bir yıl içinde takımı 2. Amatör kümeye kadar düşmelerine neden olmuşlardı. Tabi onların da kendilerince haklı oldukları yönler vardı.

Sonra takım hep 2. Amatör kümede kaldı. Bir daha kendini toparlayamadı. Sonra takımı başkaları alıp adını değiştirdiler. Ve takım bir-iki yıl içinde şuan profesyonel TFF 3. Liginde şampiyon olarak 2. Lige yükseldi. Dileğimiz devamı gelir ve 1. Lige, oradan da süper lige kadar yükselirler. O takımımıza da başarılar diliyoruz.

Geçmişi irdeleyip, yaraları açıp tekrar üzerine tuz basmaya gerek yok. Şu anki zamana ve geleceğe bakmak lazım.

Başta Karaisalı Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur olmak üzere Karaisalıspsor’un yeni Başkanı Cavit Namdar, yönetim kurulu üyeleri Turgay Işık, Resul Çiftçi, Ayhan Özkaya ve Arif Yılmaz, biten, ölen, kül olan Karaisalıspor’u yeniden ayağa kaldırmak üzere  risk alarak ellerini taşın altına koymaya başladılar.

Seçimlerin geçmesini beklediler. Ve ilk kez bir tanıtım toplantısı düzenlediler. Yemekli toplantı büyük ilgi gördü. Kuran-ı Kerim okundu, dualar yapıldı ve daha sonra başta Atatürk olmak üzere tüm şehitler ve dünya değiştiren tüm Karaisalısporlu yöneticiler ve oyuncular için dualar edildi.

Sunuculuğunu Ahmet Başgen’in yaptığı toplantıda ilk önce Karaisalıspor Başkanı Cavit Namdar kısa hoş geldin konuşmasını yaparak, herkesten Karaisalıspor’a destek olunması çağrısında bulundu.

Toplantıya Karaisalı İlçe Emniyet Amiri Aziz Karakuş, Karaisalı eski Belediye Başkanı Saadettin Aslan, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Belediye Meclis Üyeleri Ali Cengiz Taşçı ve CHP’li Mustafa Eren, YRP İlçe Başkanı Veli Can Konuk, AK Parti eski ilçe başkanlarından Ünal Işık, Spor adamı Doktor Uğur Ünaldı ve adını sayamayacağım çok sayıda siyasi, muhtar ve işadamları katıldı. Ayrıca kulübün gençlerden güreş takımı da tam kadro oradaydı. Kadınlarımız vardı.

Belediyeden ise hiç kimsenin olmaması ise dikkat çekti. Başkan Bekir Şimşek ve yardımcısı Ankara’dan henüz dönmediler.

Her neyse…

Karaisalıspor'a yerel yönetimler sahip çıkmalıdır. Eğer ilçe belediyesi destek çıkıp yardımcı olmaz ise deveden büyük fil var derler. İlçe belediyesi destek olmaz ise Büyükşehir devreye girebilir. Bunlar olabilecek şeyler.

Kaymakam Huzeyfe Onur çok güzel, anlamlı ve toparlayıcı ve etkili bir konuşma yaptı. Karaisalıspor’un güreş, futbol ve voleybol dallarında faaliyette bulunacağını, Karaisalılı gençleri spora yönlendireceklerini ve onlara sahip çıkacaklarını söyledi.

Kızıldağ Köyler arası futbol maçları için 300-500 bin liralar harcandığına dikkat çeken Kaymakam,  aynısının Karaisalıspor kulübü için yapılması gerektiğini anlattı. Kurumsal firmalardan maddi destekler beklediklerini söyleyen Kaymakam Onur, Karaisalı’yı 22 bin nüfuslu bir ilçe olarak görmemek gerektiğini, Adana’daki Karaisalıların nüfusunun en az 300 binlerde olduğuna dikkat çekerek, “Biz bunu tek başımıza yapamayız. Elbirliği ile yapabiliriz. Daha fazlasını istiyoruz. Milyonluk bütçesi olan bir Karaisalıspor hayalimiz var” dedi.

Kaymakam Onur, bütün iş insanlarından destek ve yardım beklediklerini sözlerine ekledi. Kaymakam Onur’un bu etkili konuşmasından sonra orada hemen bir kampanya başlatıldı. Ve çok kısa bir sürede toplantıya katılan iş insanlarından 600 bin liraya yakın maddi destek sözü alındı. Bir kısmı da miktarı sonra açıklayacaklarını bildirdiler. Kaymakam Bey, yönetim kururlu ile birlikte diğer kurumsal firmaları ziyaret edeceklerini duyurdu.

Toplantıyı düzenleyen Karaisalıspor yönetim kuruluna, Karaisalı Kaymakamı Sayın  Muhammet Huzeyfe Onur’a, bizzat gelerek destek olan, maddi destek sözü veren herkese ben de teşekkür ediyorum.

1976 yılında kurulan 48 yıllık, yani yarım asra dayalı geçmişi olan yeşil-Beyazlı kulübümüzün küllerinde yeniden doğduğuna tanık oluyoruz.

 



230 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI'DA ‘’MEMMED GİBİ’’ OLMAK!!! - 21/05/2024
KARAİSALI'DA ‘’MEMMED GİBİ’’ OLMAK!!!
“KUTSAL TOPRAKLARA” KISA BİR YOLCULUK - 15/05/2024
“KUTSAL TOPRAKLARA” KISA BİR YOLCULUK
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.435232.5652
Euro34.707534.8466