Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam998
Toplam Ziyaret1669384
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
KARAİSALI’DA SİYASET KAZANI (26)
12/03/2019

Ben öncelikle spordan girip, siyasetten çıkacağım. Biliyorsunuz Karaisalısporumuz Adana 1. Amatör Lig B Grubunda şampiyon oldu. 2019-2020 sezonunda Adana Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

Hayal etmez isek, proje geliştiremeyiz. Düşüncenin gücü diye bir şey var. Dünya ölçülerine göre ışık hızı saniyede 300 bin kilometredir. Düşünce frekansı ise saniyenin milyonda hızıdır. Ben de şöyle düşündüm; Karaisalısporumuz gelecek sezon Süper Amatör Ligde şampiyon olacak. Bir sezon sonra ise Bölgesel Amatör Lig (BAL) şampiyonu olarak profesyonel 3. Lige merhaba diyecek. Hayal mi? Ya da benim gibi düşünenler var mı? Neden olmasın?

Tabi düşünmek de yetmiyor. Çok çalışmak gerekiyor, çok. Başta yönetim kurulu çok çalışacak. Geçmişe bir sünger çekerek, önümüze bakacağız.

Arkamıza değil belediyeyi önümüze alacağız. Karaisalı Belediyesi’nin desteğini alırsak Büyükşehir’in de desteğini arkamıza alırız. Yeter ki art niyetsiz, önyargısız, şartsız bir proje ortaya koyabilmeliyiz.

Karaisalı’da bu potansiyel var. Stadımız 3.Lig ayarında. Tabi biraz bakıma ihtiyacı var. Saha içi yemyeşil görünse de top oynamak çok zor.  Belediyelerimiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile el ele verirse bu işi de kolayca çözeriz.

Bu sene Karaisalıspor seyirci sıkıntısı yaşadı. Maçı izleyen taraftar sayısı 20’yi geçmedi. Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvasına gösterilen ilgi Karaisalıspor maçlarına gösterilmedi. Geliştirilecek bu projede bu konuyu da ele almalıyız.

Bu ve buna benzer sorunları ortaya koyup çözümlerini de bir proje halinde sunarsak, Belediyelerimiz ile de el ele, kol kola verirsek, düşüncelerimizin, hayalimizin gerçek olmaması için hiçbir neden görmüyorum.

Şu 31 Mart 2019 seçimlerini bir atlatalım. Bir proje ile Belediyemize varalım. Bir masa etrafında tüm detayı ile konuşalım, tartışalım ve bir sonuca varalım. Daha sonra da icraata geçelim. Zaman su gibi akıp geçiyor. Bunu sonraya bırakmadan seçimden sonra acilen harekete geçelim.

Biz Karaisalı medyası olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız.

Öte yandan Karaisalısporumuzu şampiyon yapan Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Metin Bey ve arkadaşları dahil olmak üzere, sahada ter döken, başta Teknik Direktör Ayhan Yıldırım ve Teknik Direktör Yardımcısı Mesut Yüce ve her biri bana göre kahraman olan futbolcularımız; Vedat Ceylan, Tekin Daş, İbrahim Karataş, Buğra Çat, Çağrı Esen, İhsan Konuk,  İsmet Yosunkaya, Tahir Taşdoğan, Murat Taygar, Ümit Erden (Kaptan), Ümit Ayık, Bekir Alyaprak, İsa Feyüç, Vakkas Durgut, Efe Çopur,  İsmail Taşdöğer, Servan Yüce, Muhammet Yüce, Tayfun Gülşen, Remzi Kızılşimşek, Görkem Duran, İlyas Alyaprak, Alperen Yılmaz ve Aziz Avcı’yı kutluyorum.

Karaisalı Belediye Başkanı Sayın Saadettin Aslan, hizmetlerini anlatırken sık sık, yapılan hizmetlerin paradan ziyade iman gücüyle yapıldığını anlatmaktadır. Doğrudur, aynen katılıyorum. Bizim Karaisalısporlu futbolcularımız
ın da Sayın Aslan'ın ifade ettiği gibi paradan ziyade iman gücüyle bu işi başardıklarına inanıyorum.

Ayrıca Karaisalı Belediye Başkanı Sayın Saadettin Aslan’ı da hem desteklerinden dolayı hem de bazı maçlara gelmesini ve son kupa törenine katılarak maddi ve manevi destek olmasını takdire şayan buluyorum, tebrik ediyorum.

Diğer partilerin ve ittifakların adaylarını da son kupa törenine gelmemelerinden dolayı da kınıyorum. Bu da, bu arkadaşların spora nasıl (şaşı) baktıklarını ortaya koymaktadırlar.

İşte değerli okurlarımız sporlar siyasetin nasıl iç içe geçtiğini, nasıl et-tırnak olduğunu bu yazdıklarımla ifade etmeye çalıştım.

Her şeye rağmen tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum. 



1065 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2) - 23/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1) - 19/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173