Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam277
Toplam Ziyaret1667919
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
KARAİSALI’DA GÜZEL ŞEYLER DE OLUYOR
14/11/2016

Hani bir söz var: Değişmeyen tek şey değişimdir diye.

Karaisalı’da değişimleri görmek mümkün. Yeter ki ön yargısız, siyasi ve ekonomik kaygılardan uzak bakmasını bilebilmeliyiz.

Konuyu Karaisalı’nın renklerine getireceğim.

Yeşil-Beyaz’a değineceğim.

Karaisalıspor’a…

Yeşil; dini arınmayı, beyaz; temizliği, saflığı, duruluğu ve olgunluğu temsil eder.

Geçen gün kulübün başkan yardımcısı ile yaptığım sohbette “Gelir yok, gider çok” demişti. Ve gider kalemlerini tek tek bana saymıştı. Duruma çok üzüldüm.

Karasalı’nın renklerini yeşil sahalarda, dışarıda ve içerde temsil eden bu takıma, bu kulübe niçin hiç kimse ilgi göstermiyor? Acaba bu sezon Kaymakam Bey, Belediye Başkanı Bey ve diğer protokol, bir kez olsun Karaisalı Stadı’na kadar gidip maç izlediler mi? Sanmıyorum..Hatta eminim bile.

Sporu, yani futbolu hiç sevmeyen eski belediye başkanlarımızdan Babacan Durak bile kaç kez maçı izlemeye gelmişti. Babacan abimize bir kez daha teşekkür ederim.

Geçtiğimiz ay Pozantıspor ilçeye gelmiş ve yeşil beyazlı takımımızı yenip gitmişti. Tesadüf olacak ya, Pozantı’nın Belediye Başkan (Kayyum) Sami Baysal’la ilçede bir yerde karşılaştığımda niçin geldiklerini sormuştum. O da maçı izlemeye geldim demişti. Pozantı için ne kadar gurur verici bir hareketti.

Karaisalıspor bu yıl düşmemeye oynuyor. Şuan orta sıralarda. Bu hafta Karaisalı Stadı’nda gol yağmuru yağdırdı. Rakibini 5-1 yendi. Sezonunun ilk yarısının son maçında aldığı 3 puanla, puan sayısını 10’a yükseltti.

Şimdi ilçeyi yönetenlere derim ki, geliniz siyasi ve ekonomik kaygılardan uzak olarak, Yeşil Beyazlı ekibimizi hiç olmazsa iç sahadaki maçlarında yalnız bırakmayınız. Şeref tribününde yerleriniz alınız. Takım gol atarsa alkışlayınız. Yenseler de yenilseler de tribünlerde yanlarında olunuz. Maddi destekten vazgeçtik, hiç olmazsa manevi olarak destek veriniz. Eğer siz gelirseniz, herkes gelir. Tüm protokol orada olur. Tribün dolar. Bu geçmişte olmuştu, şimdi niye olmasın? Bu takım o sezon şampiyon olmuş süper lige yükslmiştiı. Ertesi sezon ise Adana 5 Ocak Stadı’nda üçüncülük-dördüncülük maçına çıkmıştı. 3 bine yakın Karaisalılı stada gitmiş, hep bir ağızdan, diye tezah“Murtçular buraya, yumruk havaya” diye tezahürat etmiş, Adana ve ilçede yaşayan Karaisalılar tek yumruk olmuştu.

Sezonun 2’nci yarısında Karaisalıspor’a destek verirseniz, kaybedeceğiniz bir şey olmaz, ama hep beraber kazanacağınız çok şey olur.

Karaisalıları birbirine kenetleyecek olan şey Karaisalıspor’dur..

Bu oluşumda sizlerin de bir tuzu olsun…

Saygılarımla..



868 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2) - 23/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1) - 19/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339