Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam648
Toplam Ziyaret1684745
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
TEŞEKKÜRLER KARAİSALI
27/08/2018

Kızıldağ Futbol Turnuvası ilk kez Karaisalılılar Derneği tarafından başlatılırken ben 2 dönem tertip komitesinde vardım. Daha sonra komitede yoktum ama hep yakından takip ettim. Maçlara gittim izledim. Önceki hafta da yarı final maçlarını bizzat giderek takip ettim. Daha sonraları ise Karaisalılılar Derneği Facebook sayfasından sürekli izledim. Haber değeri taşıyan birçok yorum ve yazıları habere dönüştürdüm. Sağolsunlar Yazarlarımız, değerli kalemler Mustafa Ünaldı, Sadık Sofuoğlu da sık sık yazılar gönderdiler.

Karaisalı Haber Sitesi olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık.

Bugün Karaisalılılar Dernği’nin facebook sayfasında şöyle bir yorum yaptım:

“Bu işleri önce sivil toplum örgütleri başlatıyor. Çünkü,STK’larda düşünen beyinler var. Sonra ise belediyeler el atıyor. Ve STK’lar devre dışı kalıyor.

Nedeni ise siyasi rant ve iç çekişmelerdir.

İnşallah eğer düzenlenebilirse Aladağ ve Karaisalı şampiyonlar maçı da bu hale gelmez.”

Bu yazıma bir arkadaşımız tepki gösterdi. Aradı,konuştuk. Gayet kibar bir şekilde karşılıklı görüşlerimizi paylaştık. Kendisine nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ayrıca ben başta Tertip Komitesi ve Başkanı olmak üzere emeği geçenlere bir teşekkür yazısı hazırlarken genç bir futbolcu arkadaşımız hepimizin hislerine tercüman olmuş ve mükemmel bir yazıyı kaleme almış. Onu da habere dönüştürdüm. Eline sağlık Hakan Köse. Biz sana teşekkür ediyoruz. Bu yazıya ben de imzamı atıyorum. Kendi köşe yazımmış gibi sizlerle paylaşıyorum:

TEŞEKKÜR EDİYORUM

-Bu turnuvanın sembolü haline gelmiş olmazsa olmasızı kalplere yer edinmiş benim ailem dediğim ailemin takımı Eğlencebirliği’ne teşekkür ediyorum.

-Geçtiğimiz yıllardan bu yana üstüne koya koya gelen ve turnuvaya damga vuran şampiyon 2mhacımusalı spora teşekkür ediyorum.

-Başkanıydı bize bu takımı sevdiren tam herşey bitti derken kükreyen aslan'a dönüşen Çatalanspor'a teşekkür ediyorum.

-Takım oyunu, bireysel yetenek adına ne ararsan olan, hocasını dahi koysan oyuna neler yapacağını tahmin edemeyeceğiniz, seyir zevki yüksek futbolu bize tattırdığı için Yağıbasanspor' a teşekkür ediyorum.

-Mermi sıksan yetişemezsin tabirine uyan ve turnuvanın köklü takımlarından biri olan Çakallıspor'a teşekkür ediyorum.

-Kendi halinde kendi yağında kavrulan turnuvanın rengi Farsakspor'a teşekkür ediyorum.

-Dedeler grubu ile bütünleşmiş içten ve samimi duygularını bizlere aktardıkları için Kaledağspor'a teşekkür ediyorum.

-Hazırlık maçlarında tam performansını göstermeyen sonuncu olur lan bunlar diyenlere sürpriz üstüne sürpriz yapan soğuk duş etkisi yaratan Topalakspor'a teşekkür ediyorum.

-İki kaptanı öz Karaisalılı olsa bu kadar olur dedirtecek cinsten olan abilerin takımı gençlere sahip çıkan baş tacı Çorluspor'a teşekkür ediyorum.

-İki renkli başkanın biraraya geldiği yüzümüzde bir nebzede olsa tebessüm bıraktıran geri dönüşlerin takımı Torunsolaklspor'a teşekkür ediyorum.

-Başkanın kendisi zaten rengarenk bide takımı ile turnuvaya damga vuran sıkça adından söz ettiren Gildirlispor'a teşekkür ediyorum.

-Geri gelişlerin takımı başkanını tanırsınız başkansa başkan abiyse abi yoldaşsa yoldaş gardaşsa gardaş Kaşobaspor'a teşekkür ediyorum.

-Domrukçular olarak bilinen birçok kimsenin rakip olmaktan çekindiği gücüne güç katan renkli antrenörüyle Kuşçusofuluspor'a teşekkür ediyorum.

-Uzun senelerden sonra tekrar katılan geminin başındaki kaptanı ile turnuvamıza emek veren karpuzu ile meşhur Salbaşspor'a teşekkür ediyorum.

-Böyle kaptanın olsun kurşun sıksan işlemez hele ki bir taraftar grubu var Allahım esirgesin Tehnelcilerle özdeşleşmiş Çukur Çömelekspor'a teşekkür ediyorum.

-Başı dik alnı açık yenmesini yenilmesini bilen başkanı tarafından sporculara sadece futbolu aşılayan yenildiğinde rakibini tebrik etmesini bilen kurtların takımı Döşekevispor'a teşekkür ediyorum.

Turnuvaya emek veren bu platformda bizleri biraya getiren herkese; belediyelerimize, tertip komitemize, saha görevlilerimize, Uğur Ünaldı hocama ,Adem Kasap abime, Yuşa Davarcı abime, Kenan Küçük başkanıma, anons masası Ahmet abime, kameran Mert kardeşime, Burak abime, Güven Özgül kardeşime, görevlilerimiz Adem Doğan amcama, Ali Akköl hocama, Himmet Can hocama, Saglıkçı Ali abime, canlı yayın ekibine, Jandarmamıza ve güvenlik görevlilerimize, hiçbir karşılık beklemeden emek veren lig tablosu puan durumu vs.gibi şeyleri hazırlayan Kürşat Sofuoğlu hocama, top toplayan tabela değişteren küçük kardeşlerimize.

Bu turnuvanın rengi olmuş basından manileriyle şalvarlıbet3000'yle bu turnuva yürüsün diye 3 yıldızlı takımını turnuvaya sokmamış ben ona koca yürekli diyorum Mustafa Ünaldı hocama.

Ve turnuvaya katılan playofflarda elenen tüm takımlara teşekkür ediyorum. Futbola dair herşeyi bizlere gösterdiğiniz bu heyecanı bizlere yaşattığınız için. Herşey gönlünüzce olsun.seneye görüşmek ümidiyle esen kalın”

 

 



556 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2) - 23/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1) - 19/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351