Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam95
Toplam Ziyaret1680302
Vahit Şahin
karaisalihaber@hotmail.com
BEN NEYMİŞİM BE!
08/07/2013

Geçenlerde  sitemizin iki yorumcusu beni eleştirmiş. Ben tüm eleştirilere açık biriyim. Birkaç tane de yayınlamadıklarım var. Bu iki densiz yorumcu öyle şeyler yazmış ki, ben de ne olduğumu anlayamadım. Biri beni AK Partili yapmış, diğeri de CHP’li.

Sözü fazla uzatmadan konuya girelim. Yapılan iki yorum aynen şöyle:

 

1-        Dertler derya olmuş     06/07/2013 16:18

 

Karaisalı da bir gerçek var hasan köylüye 3 gündür tıklama rekoru kırması lazım ama ne yazık vahit beyden oluyor nasıl İsmail Demir keser 1 günün içinde 1200 oy alıyor sana soruyorum Vahit Bey adamsan bu soruma cevap verirsin bu siteyi İsmail Demirkeser’in sitesi bunu biliyoruz. Her şeyin başı vahit bey onun için bir ceza kesmeliyiz. Vahit beyin partisi belli oldu hayırlı uğurlu olsun vahit bey CHP li olduğunu belli etti şimdi işte neden MHP den neden ak partiden haber çıkmıyor hep CHP hep CHP işte burada kendini belli etti. Helal sana vahit bey. Saygılar hasan köylüyü anketten çıkar bizim anketle işimiz olmaz sandıkta görüşeceğiz SAYGILARIMI SUNARIM

- sula sula beş kamyon kömürle geliyo

 

2-        Kazanan MHP      07/07/2013 00:24

 

Karaisalı dünyasının Adana lideri Aytaç Durak'a yapılan demokrasi dışı uygulamanın hesabı sandıkta sorulacaktır, AKP yanlısı Vahit Şahin dahi kurtaramayacaktır. Vahit bey ve sitesi AKP basın bülteni gibi vesselam. Ölüm var vahit bey MHP görmezden gelemezsiniz. Yolcular gider Hancılar kalır.

Misafir – MHP

 

Şimdi gelelim cevaplarıma ve benim kim olduğuma:

1-         Benim maillerime (elektronik posta) veya sitemizin mailine bugüne kadar ne AK Parti’den, ne MHP’den bir tek yazı gönderilmemiştir.

2-         Sizin partilerinizin başkanları tembelse ben ne yapabilirim? Hangi toplantısı oldu da beni çağırdılar?

3-         Çağırdılar da ben mi gitmedim?

4-         Tekrar yazıyorum: Benim üyesi olduğum veya sempati duyduğum herhangi bir parti yok. Gazeteci olarak tarafsız biriyim. Ama benim ve sitemizin kırmızı çizgileri var. Onlar Anayasa’nın ilk dört maddesidir. Onlar da ne diye merak ediyorsanız, girin google amcaya, sorun, cevabını alırsınız.

5-         Şuan tarafsızım ama bu ileride siyaset yapmayacağım anlamına da gelmez. Ben siyaset yaparsam, herkes benden çekinmesi gerekir. Ben doğru bildiklerim her platformda söyleyen ve yazan biriyim. Öyle de kalacağım.

6-         Bu sitenin kurucusu ve yöneticisi benim. Benim hiç kimseden emir almayacağımı herkesin bilmesi gerekir. O nedenle Karaisalılılara mal olmuş, Karaisalı’nın sesi, gözü, kulağı olmuş sitemizi hiç kimseye mal etmeye kalkışmayın. Hayal kırıklığına uğrarsınız.

7-         Benim için köylü-kentli fark etmez. Herkes benim gözümde aynıdır. Ben dil, din, ırk, cins ve siyaset ayrımı yapmayan, evrensel düşünceyi savunan biriyim. O yüzden siyasete girmedim bugüne kadar.

8-         Kendimden bahsetmeyi hiç sevmem ama, son günlerde şahsıma yönelik iftiralar artınca, bunları yazma gereği hissettim. 30 yıldır ilçeye basın hizmeti veriyorum. Hiç kimseden bir şey beklemeden yaptım. Hala da beklemiyorum. Plaketler, teşekkür ve takdir belgeleri havada uçuştu. Bugüne kadar Karaisalı’dan bana bir tek kişi, bu teneke ve kâğıt parçasını layık görmedi. Yine de kimseye kırılmadım. Zaten bu saatten sonra verseler de kabul etmem, o teneke parçasın ayağım altına alır, kağıdı da yırtar atarım. Çünkü benim o tür şeylere ve yalakalıklara ihtiyacım yok.

9-         Beni şucu-bucu yapmaya kalkanlara kısaca bunları yazmakla yetiniyorum. Demokratik bir ortamda yazıyor, çiziyor ve yorumlar yapıyorsunuz. Mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum. Ama birilerini överken birilerini küçük düşürmelerinize de müsamaha etmedim, etmeyeceğim de.

 

Tüm okurlarımıza saygılar, sevgiler sunuyorum. Küçüklerimin gözlerinden, büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.

 



1969 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

MAYAMIZ BU     09/07/2013 17:53

VAHİT BEY, BİZİM İNSANIMIZI YAKINEN TANIYORSUNUZ.BAŞKASINA DEĞER VERMEYİ NEDENSE ÇOK SEVER.HALBUKİ BİZDE BİR SÖZ VARDIR. ELİN AKILLISINDAN BİZİM DELİMİZ İYİDİR. İŞİN ÇOK ZOR OKUMAYI SEVMEYEN BİR TOPLUMUZ.BUNA RAĞMEN YORUMLAR BAZEN HADDİNİ AŞIYOR.ÖNCE SAĞLIĞINA DİKKAT ETMELİSİNİZ.SİZİN SİTEDE 'KARAİSALI İNSANI DELİ,DELİY İDE ZIR DELİ EDER'.SÖZÜNÜZ VAR.. İNSANA DEĞERİNDEN FAZLA DEĞER VERİSEN ALLERJİ YAPAR SONRA DABAZ OLUR GÜRDÜK DALAMIŞ GİBİ KAŞINIR. ELİNE KOLUNA SAĞLIK.
mahmut oktay

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7) - 17/12/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (7)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6) - 15/10/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (6)
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5) - 13/10/2023
KARAİSALI ARŞİVİMDEN (5)
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT - 28/09/2023
BABACANOĞLU İLE İKİ SAAT
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4) - 26/09/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (4)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3) - 28/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (3)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2) - 23/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (2)
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1) - 19/08/2023
KARAİSALI GAZETESİ ARŞİVİMDEN (1)
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704