Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam285
Toplam Ziyaret1663738
M. Demirel Babacanoğlu
karaisalihaber@hotmail.com
Siz hiç? şu Arapların, Türkler için ağladığını gördünüz mü?
08/09/2013
Aferin ulan Mehmet, dediklerini dostlara sunuyorum..
Selam sevgiler..
Dostlar, siz de dostalarınıza iletiniz.

M.Demirel Babacanoğlu



Keçilere don…
Siz hiç?
Yazılı tarihte, herhangi bir kaynakta, ya da ömrünüzün tarihinde  TV proğramında, basında; şu Arapların, Türkler için ağladığını gördünüz mü? Ben görmedim; gören varsa bir adım öne gelsin de o nur yüzünü göreyim!
Siz hiç….
Karabağ’da, eski Yugoslavya topraklarında, Irak’ta onca Türk katledilirken, Rabiatül Adeviye Meydanı’nda  bizim lehimizde yas tutmayı bırak, herhangi bir Mısır vatandaşını üzülürken gördünüz mü?
Siz hiç…
Kerkükte, Türkmenler pırasa gibi doğranırken, Irak’ta Türk askeri çuvala girerken, Gazze sokaklarında bir Filistinlinin üzülüp, göz yaşı döktüğünü gördünüz mü?
Siz hiç…
Doğu Türkistan’da bizler kıyma makinesinden geçirilirken, Müslüman Kardeşlerinin ağzından Allah hatırına bir tepki  gösterdiklerini gördünüz mü, duyan oldu mu?
Siz hiç…
Kuzey Kıbrıs’ta Türkler  keklik gibi avlanırken,  sesi soluğu çıkan bir arap ülkesi duydunuz mu? Kıbrıs’ı tanıyan bir arap ülkesini var mı, diye hiç düşündünüz mü?
Siz hiç…
Filistin, Afganistan, libya, Irak, Yemen, Suriye’de geçmişte müslümanlar boğazlanırken yardıma gelen bir başka Arap devleti değil, herhangi bir arap gördünüz mü?
Siz hiç…
Birici Dünya savaşında İngilizlerle birlikte olup, Türklere karşı savaşmayan bir Arap ülkesi var mıydı diye düşündünüz mü? Şehitlerimizin ağızlarındaki altın dişleri sökenler Araplar değil miydi?
Siz hiç…
Cezayir, Mısır, Fas,Tunus, Libya, Irak,Suriye’de alt tabaka insanı olan mutlu, yüzü gülen bir genç kız, ya da ana gördünüz mü?
“Haydi canım sen de, mutlu Müslüman kadın, kız  hiç yok mu?”  mu dediniz?
Var tabii ki! Nerede mi? Avustralya,  Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya’da, İsviçre’de, Hollanda, Danimarka …
Siz hiç…
Şeytan bunun neresinde deyip, düşündünüz mü?
Aşk  ve tanrılar beşiği  Anadolu toprağında daha düne kadar Alevi, Alevi olduğunun; Kürt , Kürt olduğunun; Sünni , Sünni olduğunun; Şii, Şii olduğunun ayrımında değildi. Taa ki, Güneydoğuda ölen kırk kişi için sayın başbakan  “Onlar Sünniydiler”  diyene kadar. Siz hiç…
Bunun ne demek olduğunu düşünüp, sayın başbakana Şiilerin, Alevinin, Arnavutun, Hıristiyanın, Şiinin, Kürdün, Ateistin  de bir canı var; onların da başbakanı olmalısınız demeyi düşündünüz mü?
Siz hiç..
AKP gelene kadar  etin, sucuğun, çorabın,  kozmetik ürünlerinin helalini, haramını düşünmüş müydünüz?
“Helal ve Sağlıklı Ürünler Fuarı “ sayın Bülent Arınç katılımıyla açıldı. ‘Helal Çorap’ ve “Helal Kozmatik Ürünleri” halka tanıtıldı.
Siz hiç….
Bu ana kadar analarımızın, kızlarımızın giydiği çorabın helâl mi, haram mı olduğunu düşünmüş müydünüz? Helal çorap giymeyen analarımız haramzade kızları ise, biz ya da siz ne çocuklarısınız?
Siz hiç …
“İyot gibi birbirimizden ayrılıştırılıyoruz, git gide kopuyoruz, birbirimizin ötekisi oluyoruz” korkusunu içinizde hissettiniz mi?
Siz hiç…
Yugoslavya’nın nasıl dilimlendiğini düşündünüz mü?
Siz hiç…
“PENİSİLİN” sözcüğünde “PENİS” geçiyor diye,  TV kanallarında ‘BBBİİİPPPP’ sesi duymuş muydunuz?
(….)
Akbük’ten çıkıp,  Kazıklı Körfezi’ne  gidiyorum, önümde keçi sürüsü. Kaybedecek zamanın olmadığı sanki  keçilerin umurumda!  Arabamı  ‘BBİİİİİİİPPP’ ettiriyorum ama… Nafile…. Maşallah  çobanın da hiç acelesi yok.
Bir adım öteye gitmek mümkün değil. İki tane sıpa kadar sapık köpek arabamın etrafında şöyle bir gezindikten sonra, biri yüzüme baka baka arabamın  ön tekerleğime  ‘bbbiiipppp’ yapmaya  başladı.
Bu yetmiyormuş gibi öndeki dişi keçinin biri kıçını bana doğru çevirip ‘bbbiiiip’  yapmasın mı? Yanındaki erkek keçinin derdi de başka.
Bu bbbiiiiiiippp sesleri içinde, radyoyu açtım, bir AKP’li yetkilisi o haşin sesiyle  konuşuyor : “Cami duvarına çişini yapan, etrafı talan eden, camide bira içen gençlerin bir ikisini  Taksimde’  sallandıracaksın…..” Siz hiç sallanacak olanın mendil olduğunu düşündünüz mü?
AKP’nin sallayacağı  mendil değil, darağacında gençlerin boğazı…
Sallayacak sayın AKP yetkilisi, önümdeki  keçi, köpeklerle Taksim’deki  gençleri karıştırıyor galiba. Çiş yapanlar burada, arabamın tekerleğinde ıslak imza var, inanmazsan gel de bak!!!.
Sayın yetkili, çok önemli bir ihbarım var: Çoban köpeği dinlenip  dinlenip bir iki gündür biriktirdiği  şeyini arabamın  tekerleğine …“ BBBİİİPPP!!!!”yaptı.
Çobandan da şikayetçiyim, keçilerden de… (pardon müştekiyim)
Benden duymuş gibi olmayın, ama… hem  erkekleri, hem de  dişileri donsuz geziyor. Keçilere don, köpeklere edep gerek.
7.09.2013/ İ Z M İ R
Mehmet GENÇ


3963 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

HAYRETTİN İVGİN DERGİLERİ - 05/03/2024
HAYRETTİN İVGİN DERGİLERİ
FİLLİ KÖY - 21/02/2024
FİLLİ KÖY
ARİF NİHAT ASYA - 19/02/2024
ARİF NİHAT ASYA
SEVGİLİLER GÜNÜ - 15/02/2024
SEVGİLİLER GÜNÜ
SÖZLÜ ÖYKÜCÜLÜĞÜZ CAN ÇEKİŞİYOR - 15/02/2024
SÖZLÜ ÖYKÜCÜLÜĞÜZ CAN ÇEKİŞİYOR
ACI DEPREM - 15/02/2024
ACI DEPREM
ADANA TUYAP KİTAP FUARIN’NDA OKUDUĞUM ŞİİRLER - 06/02/2024
ADANA TUYAP KİTAP FUARIN’NDA OKUDUĞUM ŞİİRLER
ÖDÜL TÖRENİ YENİ YIL - 29/12/2023
ÖDÜL TÖRENİ YENİ YIL
Yeni Adana’nın yaşamı - 26/12/2023
Yeni Adana’nın yaşamı
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516