Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam329
Toplam Ziyaret1663782
Oğuz Adem Selçuk
karaisalihaber@hotmail.com
MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI
18/05/2011
                               Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Sayın Seyfettin Yılmaz’ın Tellidere Mahallesi Mücahitler Caddesi üzerindeki Seçim Bürosu açılışı tam bir miting havası içerisinde gerçekleşti.

Cumartesi Günü akşam saatlerinde, MHP Adaylarından Seyfettin Yılmaz adına açılan ve Adaylardan Mehmet Metanet Çulhaoğlu ve Cahit Öztok’un da katıldığı Seçim Bürosu, Tellidere, Fatih ve Pınar Mahallesi sakinlerinden oluşan kalabalık bir topluluk tarafından sloganlar ve pankartlar eşliğinde açıldı. Mücahitler Caddesi, zaman zaman kalabalığın caddeye taşması neticesinde tıkanma noktalarına geldi ama parti görevlilerinin çabalarıyla yeniden yeniden trafiğe açıldı. Yoldan geçen araçların klakson sesleriyle destek vermesiyle daha da renklenen açılış; alkışlar, müzik ve klakson seslerinin eşliğinde tam bir şölen havasına dönüştü.

Bir süre ayrı kaldığım Milliyetçi Hareket Partisine kırgınlıkları, küskünlükleri geride bırakarak ve Türkiye’nin ve Türklüğün geleceğine dair duyduğum endişelerden dolayı yeniden katılımım esnasında Adayımız Seyfettin Yılmaz Bey, parti rozetini kalabalığın huzurunda yakamıza taktığında duygusallığım had safhadaydı. Seçim Otobüsünün üzerine çıktığımızda ve otobüs üzerinden bu duygusallığıma rağmen tarafsız bir gözle baktığımda üç bin ile dört bin kişinin kaldırımları ve caddeyi doldurduğunu görebiliyordum.

Kalabalık, coşkuluydu ve büyük bir arayış içersinde MHP’ye teveccüh gösteriyordu. Kalabalık arasında daha önce başka partilere oy verdiklerini yakinen bildiğim çok sayıda Tellidere Mahallesi sakini görüyordum ve benim MHP’ye katılımımı ve Adaylarımızın konuşmalarını coşku ve samimiyetle alkışlıyorlardı. Bu durum, bu defa adresin MHP olduğunun ve Adalet ve Kalkınma Partisinden Adanalı hemşehrilerimizin umudunu kestiğinin bir göstergesiydi.

Seçim Otobüsünün üstüne çıkılmadan önce Adaylardan Seyfettin Yılmaz ve Metanet Çulhaoğlu, tek tek gelenlerin ellerini sıktılar, birlikte kucaklaştılar ve bu anları ölümsüzleştirmek adına birlikte, Gazeteci Vahit Şahin’in objektifine poz verdiler, fotoğraf çektirdiler. Konuşmalar bittikten ve Seçim Otobüsünden inildikten sonra da Adaylar, coşkulu ve iktidar özlemiyle umutlu kalabalık tarafından tebrik yağmuruna tutuldular.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çukurova söyleyişiyle bisküviye “PÜSKEVİT” demesi dillere pelesenk olmuştu ve bu söylem, gençlerin ellerinde taşıdıkları yüzlerce pankart ile kalabalık tarafından ilgiyle izleniyordu. Tabi bu arada kalabalığa da “püskevit” ve lokum dağıtıldı. Hatta yoldan geçen araç sürücülerine ikram edildi, sürücü ve yolculardan bazılarının “bozkurt” işareti ile coşkuya katıldıkları gözlerden kaçmadı.

Seçim Bürosunun açılışını, Adaylar Seyfettin Yılmaz, Mehmet Metanet Çulhaoğlu ve bendeniz ile birlikte kurdele keserek alkışlar ve dualar eşliğinde gerçekleştirdik.

Milletvekili Adayları Sayın Seyfettin Yılmaz ve Sayın Metanet Çulhaoğlu, uzun süre kalabalıkla birlikte oldular, seçmenlerle tanıştılar, sıcak sohbette bulundular, halkımızın dertlerini ve sıkıntılarını dinlediler, kısa başlıklarla MHP’nin “İktidar Programı”nı ve anlattılar. Yoksul ve kimsesiz yurttaşlarımıza iktidar olunduğunda bir sosyal yardım uygulaması olarak gerçekleştirilecek  “Hilal Kart” hakkında tanıtıcı, kısa kısa açıklamalarda bulundular.

Kısaca söylemek ve özetlemek gerekirse; Tellidere’den Milliyetçi Hareket Partisinin ”İktidara Yürüyüşündeki”  ayak seslerini kesin ve net olarak duymuş olduk…

İnsanlarımız, MHP’ye sahip çıkma noktasında kararlıdır.        

 



1368 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

ELLİ YIL ÖNCESİNDEN BİR HATIRLAMA - 03/12/2023
ELLİ YIL ÖNCESİNDEN BİR HATIRLAMA
CHP KURULTAYINDA DEMOKRASİ SINAVI.. - 06/11/2023
CHP KURULTAYINDA DEMOKRASİ SINAVI..
TÜRKLÜK BİLİNCİNİ KORUMAK (12 Eylül yıldönümünde) - 13/09/2023
TÜRKLÜK BİLİNCİNİ KORUMAK (12 Eylül yıldönümünde)
ÇECELİ DEĞİL KARAİSALI - 12/08/2023
ÇECELİ DEĞİL KARAİSALI
BUNDAN SONRA NE OLUR? - 01/06/2023
BUNDAN SONRA NE OLUR?
SIVACI HALİL ŞİİRİNİN HİKÂYESİ – 2 - 07/05/2023
SIVACI HALİL ŞİİRİNİN HİKÂYESİ – 2
DEPREM GERÇEĞİ VE SORUMLULUKLARIMIZ - 16/02/2023
DEPREM GERÇEĞİ VE SORUMLULUKLARIMIZ
SIVACI HALİL ŞİİRİNİN HİKAYESİ - 04/01/2023
SIVACI HALİL ŞİİRİNİN HİKAYESİ
SAYIN ZEYDAN KARALAR - 24/05/2022
Yanlışta ısrar etme lütfen! Şehrimizin logosuna dokunmaya devam ediyorsun. Bu koca ve kadim kent Adana Merkezde, 1964 yılından bu yana yaşayan ve son yerel seçimde size oy veren bir hemşehriniz olarak rica ediyorum. Mevcut logo, görsel olarak şehrimi
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516