Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam647
Toplam Ziyaret1687156
Sadık Sofuoğlu
sadik.sofuoglu@hotmail.com
KISIR
12/07/2017

Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasında 4. hafta sona erdi. C ve D grubundaki maçlar bugüne kadar ki en golsüz sonuçları önümüze sundu. Yaylaya bol gol izlemeye gelenler sadece 8 gol izleyebildi ama fazlasıyla mücadele ve dengeli oyuna şahit oldu. 

İlk maçtan başlayalım. Haftanın ilk maçı Çukur- Topalak maçıydı. İki iddialı ve iyi hazırlanmış takımların maçında, mücadeleden gol sesi çıkmadı. 0 - 0. İki takımda dengeli oyunla maça başladı ama oyunun son bölümlerinde Çukur galibiyete yaklaştı. Direkler ve kaleci Batuhan görevini layıkıyla yaptı ve takımı adına 1 puanı alan isim oldu. Çukur Çömelek’te Abdulkadir günün en etkili ismiydi. Üç puanı çok istemesine rağmen rakip defansı geçemedi. 

Cumartesinin ikinci maçı eski şampiyonlardan Yağıbasan ile Aladağ temsilcisi Büyük Sofulu arasındaydı. Maç golle başladı, golle bitti desek yanlış yazmamış oluruz. Yağıbasan’ın usta ayakları ilk golden sonra maçı dengede tutarak, skoru korumayı bildi. Büyük Sofulu'da Mehmet Temiz' in Maradona'yı aratmayan elle attığı gol ise hakem engeline takıldı. Sözün kısası Yağıbasan'a kırmızı çok yakışıyor. Skor 2-0. 

Pazar günü de iki maç vardı. İlk maç Torunsolaklı - Kaledağı maçıydı. Dedeler grubu her zamanki yerinde bayraklarla meşalelerle yerini almıştı. Torunsolaklı'da Mustafa Elsun'nun varlığı gol başına 50 lira prim sözü takım adına eksra motive kaynağıydı. Torunsolaklı takım olmanın vermiş olduğu güvenle rakibini ekarte etmeyi bildi. Sergen attığı gollerle bir adım öne çıktı. Ama oyunun en etkilisi Yakup'tu. Oyunun son bölümlerinde Kaledağı bir gol buldu ama geçen haftadaki son dakika sürprizini bu hafta yaşatamadı. 3-1. Maç sonu yedek kulübesinin önü çeyrek finale kalmanın mutluluğuyla düğün yeri gibiydi. Atılan göbekler goller kadar güzeldi.  

İkinci maç ise Güvenç - Farsak müsabakasıydı. Takımların el ele tribünü selamlamaları fair play adına güzeldi. İki takımda defans güvenliğini öne alarak oyuna başladı. Kale atışında kısa düşen topu iyi değerlendiren Tolgahan takımını öne geçirmesini bildi. Hele o ikinci gol. Evet işte gol hem Güvenç'i yıktı hem de tribünlerde maçı izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Ceza sahasının içinde şık çalımlar ve gol Tolgahan'ı öne çıkardı. Tabi birde kaçan penaltı var. Usta ayak Mustafa Tabakçı vurdu, usta eldiven Erkoç gole izin vermedi. 2-0 lık skor Farsak'ı grupta iddialı hale getirdi. Maç sonu Hodri Meydan Ahmet Kaya'nın kazan dansı görülmeye değerdi. C grubu bu galibiyetle tam düğüm haline geldi. İki hafta sonra bu düğüm nasıl çözülecek hep beraber göreceğiz.  

Verilen görevlere göre haftanın ilk onbiri yazımız ekinde. 

Turnuva; 15-16 Temmuz'da ki maçlarla devam edecek. A grubunda sıralama az çok belli olacak, ama B grubu alınacak sonuçlara göre ne hale gelecek hep beraber göreceğiz. 

Ayrıntılı bilgi için ; 0505 889 3901

 



729 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

SAHİBİNDEN - 07/11/2019
Son günlerde sıfır araç piyasasında uygun kredi ve cazip seçeneklerle sıfır araç alımı kolaylaşınca, uzun süredir durgun olan 2. el piyasasıda canlandı.
VE FİNAL - 26/08/2019
Ve Final...
DERLER - 16/08/2019
Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır.. İşinde gücünde ekmeğinin peşindedir sandalcı. Eeee!.. Söylenti o ki, san
BİLDİRİM SESİ - 14/08/2019
Sekiz yıl önce turnuvamızın çıkış nedeni; gençlerimizi internet kafelerden ve kahve köşelerinden kurtarmak, spora yönlendirmek, m
POŞET - 05/01/2019
Plastiğin doğada yok olma süresi 1000 yıl.
HEYECAN KIZILDAĞ'DA KALDI - 15/10/2018
Subattığı suskunluğa gömüldü. 26 Ağustos 2018 finali ile Kızıldağ Yaylası yalnızlıkla başbaşa kaldı. Birbirinden güzel maçlara sahne olan Subattığı, 300 günlük bir bekleyişe girdi.
SON DÖRT - 24/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasının artık sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Son dörde kalan takımlar bugün finale çıkmak için birbirlerine
BATUM - 18/08/2018
Kapı komşumuz Batum. Gürcü adı Batumi. Bu haftaki yazınız 300 yıldan fazla aralıksız Türklerin egemenliğinde olan ve son yüzyılda el değiştiren Batum'a ayırdık.
BEŞİNCİ HAFTA - 02/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası beşinci haftası birbirinden güzel ve anlamlı maçlarla geçti. Merak edenlere kısaca özetleyelim.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382