Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam1053
Toplam Ziyaret1686486
Sadık Sofuoğlu
sadik.sofuoglu@hotmail.com
¿¿¿ SORULARLA ANALİZ ???
13/06/2017

286 günlük ara sona eriyor, şampiyon sahaya iniyor. İlk maç; Emelcik - Aktaş. 
Geçen yıl sadece 3 gol yiğen Kedi Hakkı, bu rekoru koruyabilecek mi? Emelcik'in defansı gidenlerden sonra Baki'ye mi emanet? Gökhan ile Neşat'ın yanında tecrübeli Tayfun yer bulabilecek mi? Unutulmaz gollerin sahibi Yakup, Aktaş'a da gol atabilecek mi?
 

Geçen yıl grubu son sırada tamamlayan Aktaş, yenilenen kadrosuyla şampiyona Kızıldağ'ın soğuk suyundan içirebilecek mi?  2015'in açılış maçında şampiyona yaşattığı şoku tekrarlayabilecek mi? Kalede Doğan, adı gibi durabilecek mi? Sami muhtar tecrübesi ile defansı sağlama alabilecek mi? Osman Samet fırtına etkisi yaratıp, ilk golünü Emelcik'e atabilecek mi?
 

Süprizlere gebe olan açılış maçını merakla bekliyoruz.
 

Ve ikinci maç; Kuşçusofulu - Gildirli. A grubunun iki iddalı takımı ilk maçta neler yapacak? Kuşçusofulu'da, Doğu hırsıyla ,Melih azmiyle takımı yönlendirebilek mi?  Yunus Emre takımın en iyi yerlisi mi? Ve Sırrı. Sır olup uçacak, futbol severlere resital sunabilecek mi?

Gildirli, çeyrek finalin kapısından döndüğü geçen yılı unutturup gençleriyle ön plana çıkabilecek mi? Çağatay farkını hissettirebilecek mi? Ceviz kardeşler neler yapacak? Mehmet Gülmez tecrübesini sahaya aktarabilecek mi? Hakan Köse'nin kolu iyi oldu mu? 
 

Kupada ikinci gün de birbirinden güzel maçlara şahit olacak. İlk maç; Eğlence - Çatalan. Eğlence'de Kerem, kaleci mi duracak, forvet mi oynayacak? Mehmet Ali yine sakat mı? Bir Emre var ki sormayın gitsin! Emre'ye 15. dakikada yayla havası çarpacak mı? Deneyimli bek İsmail, soldan bindirmeler yapacak mı?

Çatalan hangi formayı giyecek? Eto'o varsa sorun var mı, yok mu? Ertuğrul lakabına uygun mu oynayacak? Tecrübeli forvet Mehmet Öğüt, gol kralı olur mu? Ömer Can takıma uyum sağladı mı?
 

Geçen yılki finalin diğer adı Çakallı. Haftanın son maçı Çakallı - Hacımusalı olacak. Kaleci Mehmet gol yiyecek mi? M.Tankut'un parmağı yaralanmış oynamasına engel mi? Erkam varmış Çakallı'da, kim bu genç? Ve Denizzzz... Sahi denizler neden tuzlu?
 

2M li Hacımusalı. Dr. Uğur'un oğlu Yiğit, kaç numara giyecek? Mehmet Ali formundan bişey kaybetti mi? Furkan çekim mi yapacak, sahada mı olacak? Berhüdan maç sonu ismi gibi mutlu olacak mı?
 

Ahmet Başgen'in ilk cümlesi ne olacak, Burak özetler nasıl olacak? Sağlıkcı Ali ilk kime sihirli fısfıstan sıkacak? Ali abi gol sevincini yine engelleyecek mi? Adem bey ilk kimin numarasını kaldıracak? Dr. Uğur drone uçuracak mı? Hangi taraftar gülecek, hangisi üzülecek? ilk golü kim atacak? İlk kim kızaracak?
 

Çok mu soru sordum?
 

Bütün soruların cevapları bu hafta sonu Kızıldağ Yaylası Subattığında...
 
Ve son söz.
 
Çok büyük emek ve özveri göstererek takımları yaylaya hazırlayan yönetimlere, teknik heyete sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Gençler!!! Futbolun asıl amacının eğlence, dostluk ve centilmenlik olduğunu asla unutmayın. Sakatsız, kazasız, belasız güzel maçlar geçmesini temenni ederim.
Unutmayın...!
Kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.

Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle olsun... 

 

(Ayrıntılı bilgi için ; 0505 889 3901)

 



1111 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

SAHİBİNDEN - 07/11/2019
Son günlerde sıfır araç piyasasında uygun kredi ve cazip seçeneklerle sıfır araç alımı kolaylaşınca, uzun süredir durgun olan 2. el piyasasıda canlandı.
VE FİNAL - 26/08/2019
Ve Final...
DERLER - 16/08/2019
Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır.. İşinde gücünde ekmeğinin peşindedir sandalcı. Eeee!.. Söylenti o ki, san
BİLDİRİM SESİ - 14/08/2019
Sekiz yıl önce turnuvamızın çıkış nedeni; gençlerimizi internet kafelerden ve kahve köşelerinden kurtarmak, spora yönlendirmek, m
POŞET - 05/01/2019
Plastiğin doğada yok olma süresi 1000 yıl.
HEYECAN KIZILDAĞ'DA KALDI - 15/10/2018
Subattığı suskunluğa gömüldü. 26 Ağustos 2018 finali ile Kızıldağ Yaylası yalnızlıkla başbaşa kaldı. Birbirinden güzel maçlara sahne olan Subattığı, 300 günlük bir bekleyişe girdi.
SON DÖRT - 24/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasının artık sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Son dörde kalan takımlar bugün finale çıkmak için birbirlerine
BATUM - 18/08/2018
Kapı komşumuz Batum. Gürcü adı Batumi. Bu haftaki yazınız 300 yıldan fazla aralıksız Türklerin egemenliğinde olan ve son yüzyılda el değiştiren Batum'a ayırdık.
BEŞİNCİ HAFTA - 02/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası beşinci haftası birbirinden güzel ve anlamlı maçlarla geçti. Merak edenlere kısaca özetleyelim.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382