Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam247
Toplam Ziyaret1667889
Sadık Sofuoğlu
sadik.sofuoglu@hotmail.com
MUHTEŞEM
16/07/2018



Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası’nda 3. hafta kavgasız gürültüsüz patırtısız geçildi. Birkaç küçük hadise oldu ama onları da pek kaaleye almıyoruz. Birbirinden güzel birbirinden heyecanlı maçlar vardı. 4 maçı kısa kısa özetleyelim.

Haftanın 1. maçı cumartesi günü Farsak ile Hacımusalı arasında oynandı. Farsak ilk hafta maçını kaybetmenin üzüntüsüyle maça başladı. Kalesinde bir gol gördükten sonra gole karşı bir reaksiyon gösteremedi. Ve goller birbiri ardına sıralandı. Defanstaki hatalar, ileri ucun etkisizliği ve kalede kaptan Erkoç'un olmaması Hacımusalı'nın farklı bir galibiyet elde etmesine olanak sağladı. 6-1 lik skorla Farsak turnuvaya erken veda ederken Hacımusalı çeyrek final şansını son maça bıraktı.

Günün ikinci maçı Topalak ile Çatalan arasındaydı. Kısaca muhteşem bir maç izlettikleri için iki takıma da sonsuz teşekkürler. Çatalan geçen haftaki gibi iyi başladı iki gol üst üste buldu. Ama ne yazık ki yine skoru koruyamadı 2 - 2 lik skor iki takımında çeyrek final şansını son haftaya bıraktı. Aslında Topalak'ın bu maçtan puan ya da puanlar alacağı ilk golü yedikten sonra belli oldu. Çatalan ilk golü atmıştı ama Topalak oynadığı futbol, gösterdiği reaksiyonla ben bu maçı bırakmayacağım havasındaydı. Haftanın belki de en heyecanlı amaçlarından biri olan bu maç uzatmanın son dakikasında Çatalan'tan maçın iyilerinden Ufkun'un kaçırdığı penaltı ile taçlandı.

Pazar gününün ilk maçı Çakallı ile Yağbasan arasındaydı. Özellikleri bakımından birbirine İki zıt takımın karşılaşmasıydı. Biri gençlerden kurulmuş diğeri ise daha tecrübeli oyuncuların takımlıydı. İki takımda maça kontrollü başladı. Birbiri ardına geçen pozisyonlar Abdullah Avcı taktiği ile yere yatmalar, kalkmamalar maçın biraz önüne geçse de son 15 dakika olan oldu. Çakallı'nın eski forveti Deniz Çetin adeta maça damgasını vurdu. Bir gol attı bir de attırdı. Yağbasan 2- 0 lık skorla çeyrek finalinin kapısını ardına kadar araladı.
Çakallı çeyrek final şansını son maçı bıraktı. 

Haftanın son maçı ise Kaledağı ile Eğlence arasındaydı. Kaledağı Dedeler grubu ile Subattığı’na renk katmaya devam ediyor. Tıklım tıklım taraftarı ve harika afişler ile Çukur taraftar grubu Tehnecilere rakibiz diyorlar. Serin havada maç golle başladı. Beşinci dakikada harika bir golle 1-0 öne geçen Kaledağı bu üstünlüğünü koruyamadı son 10 dakikada yediği iki golle sahadan 2-1 mağlup olarak ayrıldı. Eğlence Birliğini tecrübesi ile bu kupayı ne kadar istediğini gösteren bir ekip olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Artık grupta işler iyice arap saçına döndü. Dört takımın dördünün de gruptan çıkma şansının olduğu bir hale geldi. 

Kısa bir not : Aladağ turnuvası Kızıldağ Yaylası takımlarını etkilemeye başladı. Elbette komşu ilçe Aladağ'da da bir futbol turnuvasının olması bizleri sevindiriyor. Ama sınırsız Karaisalı hakkının bulunması, Subattığı’nda bu gidişle çok takımın canını yakacak. Sakatlıklar çok baş ağrıtacak. 

Ayrıntılı bilgi için; 0505 889 3901

 



624 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

SAHİBİNDEN - 07/11/2019
Son günlerde sıfır araç piyasasında uygun kredi ve cazip seçeneklerle sıfır araç alımı kolaylaşınca, uzun süredir durgun olan 2. el piyasasıda canlandı.
VE FİNAL - 26/08/2019
Ve Final...
DERLER - 16/08/2019
Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır.. İşinde gücünde ekmeğinin peşindedir sandalcı. Eeee!.. Söylenti o ki, san
BİLDİRİM SESİ - 14/08/2019
Sekiz yıl önce turnuvamızın çıkış nedeni; gençlerimizi internet kafelerden ve kahve köşelerinden kurtarmak, spora yönlendirmek, m
POŞET - 05/01/2019
Plastiğin doğada yok olma süresi 1000 yıl.
HEYECAN KIZILDAĞ'DA KALDI - 15/10/2018
Subattığı suskunluğa gömüldü. 26 Ağustos 2018 finali ile Kızıldağ Yaylası yalnızlıkla başbaşa kaldı. Birbirinden güzel maçlara sahne olan Subattığı, 300 günlük bir bekleyişe girdi.
SON DÖRT - 24/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasının artık sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Son dörde kalan takımlar bugün finale çıkmak için birbirlerine
BATUM - 18/08/2018
Kapı komşumuz Batum. Gürcü adı Batumi. Bu haftaki yazınız 300 yıldan fazla aralıksız Türklerin egemenliğinde olan ve son yüzyılda el değiştiren Batum'a ayırdık.
BEŞİNCİ HAFTA - 02/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası beşinci haftası birbirinden güzel ve anlamlı maçlarla geçti. Merak edenlere kısaca özetleyelim.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339