Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam578
Toplam Ziyaret1686011
Sadık Sofuoğlu
sadik.sofuoglu@hotmail.com
GOL ÜSTÜNE GOL
24/07/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası 4. haftaya hızlı bir giriş yaptı. Yine birbirinden heyecanlı birbirinden güzel maçlar Kızıldağ Yaylası'nda seyircilerle buluştu. Maçları kısa kısa değerlendirelim.
İlk maç Kaşoba ile Torunsolaklı arasındaydı.
Maç golle başladı, Kaşoba üst üste bulduğu 3 golle 3 - 0 öne geçti. Hafta içi antremanlara aksatan bir araya gelemeyen Torunsolaklı 3 golden sonra neye uğradığını şaşırmış gibiydi. Torunsolaklı beklediği golleri ilk yarı bitmeden buldu ve maçı 3 - 2 ye geçirdi. 2. yarı yine golle başladı. Torunsolaklı'dan Ömer ardarda attığı iki golle Torunsolaklı'yı bir anda 4 - 3 öne geçirdi. Kaşoba cephesi şok olmuş haldeydi. Maç 5- 4 bitti, Torunsolaklı Kızıldağ Yaylası'nda adını çeyrek finale yazdıran ilk takım oldu.

İkinci maç güçlü taraftar desteğiyle gelen Salbaş ile Döşekevi karşılaşmasıydı. İki takımda önceki maçlarını kaybetmiş, iki takım içinde ya tamam ya da devam maçıydı. Geçen haftanın suskun golcüsü Muhammet Savaşcı henüz 2 dakikada attığı golle Döşekevi'ni öne geçirdi. Salbaş 2. yarı beraberliği bulsa da defansta yaptığı büyük hatalar bireysel yetenekli oyuncuların takım oyununu ortaya koyamamasından ötürü sahadan 3 - 1lik skorla ayrıldı. Bu skor Salbaş için hem turnuvaya erken veda hem de bizlerin küme düşme diye adlandırdığımız gelecek yıl yine playoff oynama sıkıntısı ile Salbaş'ı başbaşa bıraktı. Salbaşspor son maçını kazansa bile grup sonuncusu olmayı garantiledi ve 2019 Kızıldağ Yaylası Turnuvasına ön elemeye yaparak katılacak. 

2. günün ilk maçı Gildirli ile Çorlu arasındaydı. Geçen hafta rakibinden 8 gol yiyen Çorlu bu hafta bunu telafi etmek istiyordu. Gildirli cephesinde ise bu maç kolay gözüken bir maçtı. Hiç de kolay olmadı ilk yarının 1-0 bitmesi ile maçın zorluğu kendini gösterdi belki. Kaleci Ferdi'nin bir anlık ileride olmasını iyi gören Celal orta sahadan topu ağlara gönderdi. Ferdi'nin forumsuzluğu 2. golde de kendini gösterdi. Gildirli 2 , 3 ve 4 buldu ve maçı 4-0 kazandı. Çeyrek final için grup lideri Torunsolaklı'dan mutlak puan ya da puanlar alması gerekiyor. Çorlu ise çeyrek final şansını kaybetti. Fakat gelecek yıl turnuvaya direkt katılım sağlamak için son maçında Kaşoba önünde 3 puan arayacak. 

Haftanın son maçı geçen yılın finalisti Kuşçusofulu ile bu senenin flash takımı büyük taraftarıyla Çukur arasındaydı. Çukurspor Tehneciler ile beraber futbolseverleri yanıltmaya devam ediyor. Kuşçusofulu önünde belki şans tanınmasa da Çukur oynadığı oyunla adından söz ettiriyor. Tehneciler yine bir dakika yerinde durmuyor takımını destekliyor. Frikikten çok güzel bir golle öne geçen Çukur bu üstünlüğünü son 4 dakikaya kadar korumasını bildi. Rakibin de 10 kişi olmasını fırsat bilen Çukur 2. golü bulsa film tersine dönebilirdi.  Ama bir türlü istediği 2. golü bulamadı. Kuşçusofulu son 4 dakika da olsa beraberliği sağladığı ve çeyrek final şansını son maça taşıdı. Kuşçusofulu defansının bu kadar çok posizyon vermesi , Domrukcularda kaygı yaratmaya devam edeceğe benziyor. 

Zemin bozulmadan A ve B grubundaki son maçlar bu hafta sonu tamamlanacak. Ardına güreş ve şenlik molası verecek Subattığı. 


Ayrıntılı bilgi için; 0505 889 3901


718 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

SAHİBİNDEN - 07/11/2019
Son günlerde sıfır araç piyasasında uygun kredi ve cazip seçeneklerle sıfır araç alımı kolaylaşınca, uzun süredir durgun olan 2. el piyasasıda canlandı.
VE FİNAL - 26/08/2019
Ve Final...
DERLER - 16/08/2019
Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır.. İşinde gücünde ekmeğinin peşindedir sandalcı. Eeee!.. Söylenti o ki, san
BİLDİRİM SESİ - 14/08/2019
Sekiz yıl önce turnuvamızın çıkış nedeni; gençlerimizi internet kafelerden ve kahve köşelerinden kurtarmak, spora yönlendirmek, m
POŞET - 05/01/2019
Plastiğin doğada yok olma süresi 1000 yıl.
HEYECAN KIZILDAĞ'DA KALDI - 15/10/2018
Subattığı suskunluğa gömüldü. 26 Ağustos 2018 finali ile Kızıldağ Yaylası yalnızlıkla başbaşa kaldı. Birbirinden güzel maçlara sahne olan Subattığı, 300 günlük bir bekleyişe girdi.
SON DÖRT - 24/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasının artık sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Son dörde kalan takımlar bugün finale çıkmak için birbirlerine
BATUM - 18/08/2018
Kapı komşumuz Batum. Gürcü adı Batumi. Bu haftaki yazınız 300 yıldan fazla aralıksız Türklerin egemenliğinde olan ve son yüzyılda el değiştiren Batum'a ayırdık.
BEŞİNCİ HAFTA - 02/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası beşinci haftası birbirinden güzel ve anlamlı maçlarla geçti. Merak edenlere kısaca özetleyelim.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231