Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam957
Toplam Ziyaret1687466
Sadık Sofuoğlu
sadik.sofuoglu@hotmail.com
Halı Saha
11/07/2018

Kızıldağ Yaylası'nda 2. hafta bol gollü geçti. Taraftar gole adeta doydu. 28 golün atıldığı 2. haftada Kuşçusofulu ,Çukur ve Torunsolaklı galip gelirken Gildirli ile Kaşoba berabere kaldı. Salbaşspor, Döşekevispor , Çorluspor bu haftayı puansız kapattı. Kısa kısa maçları değerlendireceğiz bakalım ne olmuş.

İlk maçtan başlıyoruz, az çok halı saha maçını andırdı, Kuşçusofulu Salbaş maçı. Son üç dört yıldan beri Kızıldağ Yaylası bu kadar gollü maçlara sahne olmamıştı. Salbaşspor 3 yıl aradan sonra katıldığı turnuvada ilk golü atan taraftı. Geçen yılın finalisti Kuşçusofulu ile oynadığını sanki unuttu. Finaliste 4 gol birden attı ama kalesi'nde 7 gol görmeye engel olamadı. Salbaş takım oyunundan uzaktı, bireysel yetenekleri ön planda olan bir oyun vardı sahada. İlerleyen haftalarda tam kadro antreman ve maç yapmaları durumunda bu takım çok can yakabilir. Kuşçusofulu ise bu sene yine ne kadar iddialı olduğunu bizlere gösterdi. Ama defansa biraz önlem almanın da önemi anladılar sanırım.

İkinci maç turnuvanın yeni ekibi Kaşoba ile geçen yılın yarı finalisti Gildirli arasındaydı. Kaşoba ilk golü buldu Gildirli karşılık verdi. Kasaba tekrar öne geçti Gildirli tekrar karşılık verdi. Bu maç sanki geçen haftaki maçları andırıyordu 2-2 beraberlik iki takımında işine yaradı mı yaramadı mı bunu gelecek haftalarda göreceğiz. Maç içinde ve maç sonu yaşananları ise bir daha olmaması yönünde temennilerimizi bildiririz. 

İkinci günün ilk maçı Çukur ile Döşekevi arasındaydı. Döşekevi ileri ucunun saç baş yoldurduğu maçta Çukur 2 -1 galip gelmeyi bildi. Güçlü taraftar desteğini arkasına alan Ç. Çömelek favori çıkmadı karşılaşmadan üç puanla ayrıldı. Genç yetenek Mehmet Emin'in iki golde de katkısının olması Çakallılı oyuncuyu vitrine çıkardı. Çakallıspor gelecek yıl bu genci mutlaka kazanmalı. Döşekevi için grup artık daha da zorlaştı. Tecrübeli sağlam ayakları olan bir takım. Bakalım ilerleyen haftalar ne olacak. 

Haftanın son maçı Torunsolaklı ile Çorlu arasında oldu. Bol gollü, bol posizyonlu maç halı saha maçının yine bir benzeriydi. Formaların birbirine benzemesi yedek formanın da bu turnuvada olmazsa olmaz olduğunu bizlere gösterdi. Torunsolaklı formayı tersten giydi 8-2 ile üç puanı cebine koydu. Çorlu ekibinin bundan sonra ki maçlarda neler yapacağı merak edilmeye başlandı. Zira 2 oyuncusu kırmızı kart gördü ve cezalı duruma düştü. 

İkinci hafta yaylaya maç izlemeye gelenler gol görmekten yoruldu mu bilinmez ama futbolun tadının da golden geçtiği unutulmamalı. 

Ayrıntılı bilgi için; 0505 889 3901


663 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

SAHİBİNDEN - 07/11/2019
Son günlerde sıfır araç piyasasında uygun kredi ve cazip seçeneklerle sıfır araç alımı kolaylaşınca, uzun süredir durgun olan 2. el piyasasıda canlandı.
VE FİNAL - 26/08/2019
Ve Final...
DERLER - 16/08/2019
Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır.. İşinde gücünde ekmeğinin peşindedir sandalcı. Eeee!.. Söylenti o ki, san
BİLDİRİM SESİ - 14/08/2019
Sekiz yıl önce turnuvamızın çıkış nedeni; gençlerimizi internet kafelerden ve kahve köşelerinden kurtarmak, spora yönlendirmek, m
POŞET - 05/01/2019
Plastiğin doğada yok olma süresi 1000 yıl.
HEYECAN KIZILDAĞ'DA KALDI - 15/10/2018
Subattığı suskunluğa gömüldü. 26 Ağustos 2018 finali ile Kızıldağ Yaylası yalnızlıkla başbaşa kaldı. Birbirinden güzel maçlara sahne olan Subattığı, 300 günlük bir bekleyişe girdi.
SON DÖRT - 24/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasının artık sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Son dörde kalan takımlar bugün finale çıkmak için birbirlerine
BATUM - 18/08/2018
Kapı komşumuz Batum. Gürcü adı Batumi. Bu haftaki yazınız 300 yıldan fazla aralıksız Türklerin egemenliğinde olan ve son yüzyılda el değiştiren Batum'a ayırdık.
BEŞİNCİ HAFTA - 02/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası beşinci haftası birbirinden güzel ve anlamlı maçlarla geçti. Merak edenlere kısaca özetleyelim.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382