Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam948
Toplam Ziyaret1687457
Sadık Sofuoğlu
sadik.sofuoglu@hotmail.com
BEŞİNCİ HAFTA
02/08/2018
 
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası beşinci haftası birbirinden güzel ve anlamlı maçlarla geçti. Merak edenlere kısaca özetleyelim. 
 
Cumartesi ilk maç Kaledağı ile Çatalan arasındaydı. Kaledağın rakibini yenip Topalak'ın puan kaybetmesini beklemekten başka çaresi yoktu. Ama herşey Çatalanın istediği gibi oldu. Rakibini 3-1 yenerek grubun ilk çeyrek finalisti oldu. 
 
Günün ikinci maçı ise Çakallı ile Hacımusalı arasındaydı. İki takım içinde final niteliğinde olan maç kıran kırana oldu. Verilen verilmeyen kararlar özellikle Çakallı cephesini memnun etmezken ilk yarısı 0-0 bitti. Devre arasında sahayı sis bastı ve ikinci yarısı pazar 14:30'a ertelendi. 
 
Pazar günü normal programdan önce erteleme maçının ikinci yarısı başladı. Ve Hacımusalı rakibini 1-0 ile geçerek çeyrek finale yükseldi. Büyük umutlar beslenen Çakallı gruptan çıkamadı. Hacımusalı cephesinin maç sonu açıklamaları tam bir infial yarattı. Çeyrek finale çıkmanın sevincini bir kenara bırakıp Çakallı yönetimini özellikle başkanını hedef almaları bir hesabınız varsa neden bir yıl beklediklerini merak ettirdi. Çakallı sponsorun söylediği bir sözün başkanla bağdaştırılması tam bir bağnazlık olmalı. Herkes kendine yakışanı yapar.
 
Pazar gününün ikinci maçı Eğlence ile Topalak arasında oynandı. Maçın henüz başlarında Topalak'ın suskun golcüsü Mustafa frikikten harika bir golle takımını öne geçirdi. Eğlence bulduğu pozisyonları cömertce harcadı. İkinci yarıya daha iyi başlama düşüncesinde olan Eğlence henüz ikinci yarının başlama vuruşunun dakikası dolmadan kendi kalesine attığı golle Toplak'ın işini kolaylaştırdı. Eğlence'ye beraberliğin yettiği maçtan Topalak 4-0 üstünlükle ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi. 
 
Haftanın son maçı Farsak ile Yağıbasan arasında oynandı. Farsak'ın 25 kişilik isim listesinden sadece 8 kişi ile maça çıkması düşündürücüydü. Çocuklarına , ailesine ayıracağı zamanı futbolculara ayıran, takım için oyuncular için sağdan soldan para isteyen, sponsor arayan yönetimi fazlasıyla üzmüştü. Yağbasan eksik rakibine grup liderliği için attı da attı. 8-2 biten maçla Yağıbasan grup lideri olarak çeyrek finalist oldu. 
 
Son söz: Yeni nesil gençleri anlamak gerçekten çok zor. Kızıldağ Yaylası'nda herkesin imrenerek gıpta ederek izlediği bir turnuva düzenleniyor ve o turnuvada sahaya çıkıp oyun oynuyorsun. Sana bu imkanları sağlayan bir dediğini iki etmeyen, para deyince para, ayakkabı deyince ayakkabı, bir sorunun bir derdin olduğunda hemen yanına koşan insanları unutup onları orada yalnız bırakıyorsun. Artı bu futbol sevdalılarının ne hallerde bu takıma para bulmaya çalıştığını unutup 3'ün 5'in hesabını yaparak benim 100 liramı vermediler bana bunu almadılar gibi laflarla mide bulandıran gençlere sözüm; Para her zaman kazanılır, ama bu turnuva, Kızıldağ Subattığı'nda maça çıkmak her zaman kazanılmaz. Bu turnuvada oynamak bir ayrıcalıktır. Sağlıcakla kalın. Birbirinizi üzmeyin. 
 
Seneye takım kuracaklar!!! Teknik direktör oluyorum. Sizlerin paralarıyla takım kuracağım, başarı benim eserim, başarısızlık sizin olacak. Futbolcunun canı bişey isteyince başkan al diyecem. Almazsan veya alamazsan seni üç kağıtcı yapacam. Futbolun zevkini çıkaracam, hesabı sana ödeteceğim. Herhangi bir olumsuz olursa yandın. Direk seni hedef göstereceğim. Bu şartları kabul edenler; müracat ben... 
(Ayrıntılı bilgi için; 0505 889 3901)


670 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

SAHİBİNDEN - 07/11/2019
Son günlerde sıfır araç piyasasında uygun kredi ve cazip seçeneklerle sıfır araç alımı kolaylaşınca, uzun süredir durgun olan 2. el piyasasıda canlandı.
VE FİNAL - 26/08/2019
Ve Final...
DERLER - 16/08/2019
Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır.. İşinde gücünde ekmeğinin peşindedir sandalcı. Eeee!.. Söylenti o ki, san
BİLDİRİM SESİ - 14/08/2019
Sekiz yıl önce turnuvamızın çıkış nedeni; gençlerimizi internet kafelerden ve kahve köşelerinden kurtarmak, spora yönlendirmek, m
POŞET - 05/01/2019
Plastiğin doğada yok olma süresi 1000 yıl.
HEYECAN KIZILDAĞ'DA KALDI - 15/10/2018
Subattığı suskunluğa gömüldü. 26 Ağustos 2018 finali ile Kızıldağ Yaylası yalnızlıkla başbaşa kaldı. Birbirinden güzel maçlara sahne olan Subattığı, 300 günlük bir bekleyişe girdi.
SON DÖRT - 24/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasının artık sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Son dörde kalan takımlar bugün finale çıkmak için birbirlerine
BATUM - 18/08/2018
Kapı komşumuz Batum. Gürcü adı Batumi. Bu haftaki yazınız 300 yıldan fazla aralıksız Türklerin egemenliğinde olan ve son yüzyılda el değiştiren Batum'a ayırdık.
CEVAP HAKKI - 30/07/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası şartnamesinin 21. maddesini hiçe sayarak Çakallıspor
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382