Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam713
Toplam Ziyaret1681798
Sadık Sofuoğlu
sadik.sofuoglu@hotmail.com
CEVAP HAKKI
30/07/2018

Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası şartnamesinin 21. maddesini hiçe sayarak Çakallıspor ve şahsıma bazı ithamlarda bulunanların cezasını Tertip komitesinin ve Disiplin komitesinin vereceğini inancımız tamdır.

Nedir bu gururunuz, nedir bu kibiriniz? Unutmayın hepimiz toprak olup gideceğiz. Bu kadar da dünya zevkine kapılmayın.

Gelelim cevap hakkına. Bize göndermede bulunanlara tek tek cevap vereceğim.

Canımız ciğerimiz arkadaşımız dediğimiz Volkan efendi 2016 yılında takımsız kalmasından ötürü takımımıza çağırdık. Arkadaşımız diye çağırdık, bir kaç oyuncu bul diye çağırdık, kafa dengi diye çağırdık. Hatta yanımızda bulun dedik, yedek kulübesinde beraber olalım dedik ve listeye yazdık.

2016 yılında beraber yürüttüğümüz Çakallıspor’da sponsorlardan hemen hemen hiç destek alamaması rağmen(forma reklamından sadece 2.000TL) 20 takımlı şampiyonada 2.liği elde ederek büyük bir başarı kazandık. Aldığımız ödül borca gitti. Artı ödül kadarda borç üzerimize kaldı. Kim ödedi? Çoğunluğunu ben.

 

2017 yılına geldiğimizde Volkan Efendi; ben hocayım, bana kimse karışmayacak diye telkinlerde bulundu. Hatta benim gibi bir futbol sevdalısını yedek kulübesine bile gelme cüretini gösterdi. Takım bozulmasın bir sorun olmasın diye sesimizi çıkarmadık.

Oyuncuları yemek vermeyelim, 2016'da paramız hep yemeğe gitti 2017 de yemek yerine para verelim fikri ortaya çıktı.Tabi para ile hiç işi olmayan!!! Volkan Efendi ve oyuncu grubu TAKIM YENİLSE BİLE bakın iyi okuyun yenilse bile 100 lira maç başı para diye direttiler.

Yenilen takıma parayı nereden bulacağız dediğimizde de onu da siz düşünün dediler.  Arkadaşımız Volkan karşımıza MENEJER VOLKAN olarak çıkmıştı. Grubun ilk maçına çıktık. Takım galip geldi, ilk 11’e 100, yedekten girenlere 75, hiç oynamayanlara 50'şer lira para dağıttık.

2. maça çıktık. İki takımında sponsoru aynı firma olduğundan kazanana 2.000 lira para ödülü vereceğim dedi. Volkan Efendi'nin yanlış oyuncu tercihleri, pirimden tuttuğu oyuncuların yüksek meblağ alması gibi sebeplerden ötürü yanlış kadro, yanlış oyun, yanlış değişiklikler sonucu maçı kaybettik. Tabi haliyle oyunculara sadece bir yemek verebildik.

Tabii bu mağlubiyetten sonra rüya takımda oyuncular da dahil olmak üzere Volkan Efendi'yi eleştirmeye başlandı. Hak etmeyen oyuncuyu ilk 11’e aldığı için yönetim tarafından ağır eleştirilere maruz kaldı. Kenara çekil dedik çekilmedi 2016'daki gibi beraber kuralım dedik yanaşmadı ve üçüncü grup maçımıza çıktık. Bunu da ne yazık ki kaybettik. Ve mutlak şampiyonluk parolasıyla çıktığımız Kızıldağ Yayla Turnuvasında erken veda ettik.

Son maça geldik. Sizler de hatırlarsınız 9 kişi ile maça çıktık oyunculara bu maçı alın herkese 100 lira para dedik. Güzel oyun güzel mücadele ile maçı aldık ve EVET SÖZÜMÜZDE DURMADIK 100 lira değil 150 şer lira verdik.  Hatta taraftarlardan gelen ekstralar ile bir oyuncu 200 diğer bir oyuncu da 250 lira aldı.

Ve 2018'e geldik 2017'den Volkan efendi diyor ya takımın yarısını aradılar diye sadece İbrahim Ethem Sofuoğlu, Mustafa Tankut ve Ömer Sıçramaz'ı aradık takımın yarısı herhalde bu 3 kişi matematiği çok kuvvetli!!!

Futbolun adaleti yoktur. Bunu herkes çok iyi bilir o yüzden ilahi adalet tecelli etti diyor ya. Futbolda adalet olsa bu kadar zevkli olmazdı.

Diyor ki Volkan Efendi kul hakkı yediler. Bizler sponsorlardan, destek veren kişilere resmen para dilendik, para istedik. Sponsor 12.000 TL söz verip te 5.500 TL verdiğini benden daha iyi biliyor Volkan efendi. Takımın geriye kalan onca masrafını kim çekmiş? Kim cebinden milyonları harcamış? Herhalde Sabancının torunu sanıyorlar beni. Çakallı yönetimi de bilir Çakallıya en çok para harcayanda benim, paramla rezil olanda. Bunu en iyi de Volkan Efendi bilir. Limitlerimi zorlayarak eksi hesaplardan para çektiğimiz unutuldu değil mi? Sen önce attığın iftiraların hesabını vereceksin.

Neyse işte okudunuz işte gruptan çıkamayan bir takıma 250 şer lira para verdik. Ama yine yaranamadık. Kızıldağ da saysanız bir kaç tane takım vardır bu şekilde.

Gelelim Mesut Başkana; diyor ki Yüksel Gençliğin bütün oyuncularını getirmişler. Yüksel Gençliğin sadece 8 oyuncusunu getirdik onun da 3 yedek, Mesut başkan kareye iyi bak ondan sonra yorumla.

Diyor ki bir de para vererek getirmişler. Acaba Mesut başkanın kendisi Volkan ve oyuncularını getirirken para yerine PUL mu vermiş? Geçen yıl 9 kişi ile kazandığımız maçın sonrası ağzında bol sıfırlı paralarla daha teri kurumamış takımı kim ayartmaya çalışmış? Hem parayı verdiysem de ben verdim size ne!!!

Barcelona gibi takımlardı, hani ne oldular elendiler diyor. Barcelona' da her girdiği turnuvada şampiyon olmuyor Mesut başkan. Bizim nazarımızda Barcelona'dan daha iyi bu gençler.

Bizim arkadaşımızın bir sözüne kafayı takmışlar ve paket takım biz değildik Çakallıydı diyorlar. Mesut Başkan bu sözümü iyi dinle bir gün sen de göreceksin Volkan'ın sana kazığını. Önce Mehmet Türkmen 'e attı sonra bana attı şimdi sıra sende.

Diyor ki Mesut başkan eğlenmeye eğlendirmeye geliyoruz. Evet güzel eğlenmeye ve eğlendirmeye gelmişsiniz maç sonu açıklamalarınız gerçekten çok eğlenceli.!!!

Gelelim Kazım'a. Çakallıda takım kaptanlığı yapmış Kazım , "hatta takım kaptanı olmasını ısrarla isteyen de benim , Volkan Efendi; Kazım'dan kaptan olmaz demesine rağmen. Hayır bundan sonra bu takımın kaptanı Kazım'dır diye net bir sözüm olmuştur." Tabii Kazım renk katmaya geliyoruz diyor cümlelerinden nefret fışkırıyor. Kazım'ın renk anlayışı da bir hayli güzel.!!!

Bir de Hacımusalı'da taktığı kaptanlık pazumantı , Çakallı'da ona emanet ettiğim pazumant.

Diyor ki bunların ne olduğunu herkes biliyor. Evet bizim ne olduğumuzu herkes biliyor Kazım, sizinde ne olduğunuz herkes çok iyi biliyor. 2016’da o yoklukta, o kıtlıkta çeyrek finale çıktığımızda herkese birer halka sucuk dağıttığımızda "Başkan sucuk yerine bizlere 20 lira para versen daha iyi" dediğin hala kulaklarımda. Doğru Kazım paraya oynamaz!!!

Haksızlığa karşı susmayacağız efendiliğimizi bozmayacağım diyor. Evet seni bugüne kadar efendi bilirdik. Ama ne yazık ki , sende diğerleri gibi çıktın Kazım. Sponsordan sanki milyonları aldık size vermedik biz yedik değil mi Kazım? Sırf sizlerin gönlü hoş olsun diye cebimizden milyonlar harcadık. Ama yine yaranamadık. Yazık seni de yanlış tanımışım.

Neyse sözün kısası;

Son söz; Ben çok da şuna üzülüyorum "AYNI SOFRADAN YEMEK YEDİĞİMİZ İNSANLARIN KARNI DOYDUKTAN SONRA BİZLERE DÜŞMAN KESİLMESİ" işte bu bizim yüreğimizi parçalıyor yoksa Çakallı ilk kez de gruptan çıkamamazlık yapmıyor, ilk kez de yenilmiyor, elenmiyor. Kış boyu hakkımızda KARA PROPAGANDA yaptılar. Hatta anlaştığımız Fikret Hocayı caydırmak için ellerinden geleni ardına koymadılar. Çok sevdiğimiz bir abimizde bu görüşmede bunlara şahit oldu. Evladımız saydığımız oyuncuları Bizans oyunları ile kendilerine kul yaptılar, yaşı küçük oyuncuları kullanarak ikili oynatarak bizim ağzımızdan laf aldılar, sırlarımızı öğrendiler. Biz bunlara rağmen sustuk neden sustuk; YAŞANMIŞ BİR TAKIM TATLI HATIRALAR VAR diye sustuk, neden sustuk; kol kırılır yen içinde kalır diye sustuk. Ama adamlar alışmış menfaati bitince saldırmaya. Yazık çok yazık. Kimlerle Kızıldağ'da maç yapıyoruz, kimlerle murtcu kardeşliği için uğraşıyoruz. ???

(Ayrıntılı bilgi için; 0505 889 3901)



584 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

SAHİBİNDEN - 07/11/2019
Son günlerde sıfır araç piyasasında uygun kredi ve cazip seçeneklerle sıfır araç alımı kolaylaşınca, uzun süredir durgun olan 2. el piyasasıda canlandı.
VE FİNAL - 26/08/2019
Ve Final...
DERLER - 16/08/2019
Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır.. İşinde gücünde ekmeğinin peşindedir sandalcı. Eeee!.. Söylenti o ki, san
BİLDİRİM SESİ - 14/08/2019
Sekiz yıl önce turnuvamızın çıkış nedeni; gençlerimizi internet kafelerden ve kahve köşelerinden kurtarmak, spora yönlendirmek, m
POŞET - 05/01/2019
Plastiğin doğada yok olma süresi 1000 yıl.
HEYECAN KIZILDAĞ'DA KALDI - 15/10/2018
Subattığı suskunluğa gömüldü. 26 Ağustos 2018 finali ile Kızıldağ Yaylası yalnızlıkla başbaşa kaldı. Birbirinden güzel maçlara sahne olan Subattığı, 300 günlük bir bekleyişe girdi.
SON DÖRT - 24/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasının artık sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Son dörde kalan takımlar bugün finale çıkmak için birbirlerine
BATUM - 18/08/2018
Kapı komşumuz Batum. Gürcü adı Batumi. Bu haftaki yazınız 300 yıldan fazla aralıksız Türklerin egemenliğinde olan ve son yüzyılda el değiştiren Batum'a ayırdık.
BEŞİNCİ HAFTA - 02/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası beşinci haftası birbirinden güzel ve anlamlı maçlarla geçti. Merak edenlere kısaca özetleyelim.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398