Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam536
Toplam Ziyaret1684633
Sadık Sofuoğlu
sadik.sofuoglu@hotmail.com
Kıymetini Bilelim
05/07/2018


Listeler ,hazırlıklar, playofflar derken 2018 Kızıldağ yaylası futbol turnuvası başladı. 16 takımın mücadele ettiği bu eşsiz turnuva Aytaç Durak Spor Tesisleri Subattığı Arena'da yaz boyu cumartesi pazar futbolseverlere keyifli ve heyecanlı maçlar izletecek. 

 Turnuva öncesi birlik beraberlik mesajlarının verildiği atmosferden sonra ilk üç maçında berabere bitmesi haftanın süpriziydi. Maçları kısa kısa sizler için yorumlayacağım.

Açılış maçı Eğlence ile Çatalan arasındaydı maç öncesi birlik beraberlik mesajlarının verildiği maçta 4 gol olmasına rağmen maç berabere bitti. Eğlencespor eski başkanı rahmetli Mehmet Çırak abimizin yanımızda olmaması hepimize bir hüzün verirken, Çatalan başkanı Coşkun beyin "Çatalan başkanıyım ,ama bu sene Eğlenceliyim" demesi tam bir fair-play örneğiydi. Son dakikalarda ki penaltı pozisyonu çok tartışılsa da maç dostça bitti 2 - 2. 

Seyhan'ın sevilen Belediye Başkanı Zeydan Karalar Hacımusalı Yağbasan maçının başlama vuruşunu yaptı ve 5 dakika futbol oynayarak tribünleri adeta mest etti. Ilk yarı Hacımusalı daha etkin görünsede skoru yakalayamadı. İkinci yarı daha derli toplu bir Yağbasan vardı. Kimse beni hafife almasın yaşlıyım, tecrübeliyim, eski şampiyonum der gibi değil resmen diyorlardı. 30'lu yaşların sonuna gelmiş Ferdi ,İsa, Deniz, Levent gibi oyuncular maç bitene kadar hiç durmadan çalıştılar. Sayılmayan gol verilen kararlar çok tartışılsada yine bu maçtada da dostluk kazandı 1 - 1. 

İkinci gün sahaya Dedeler grubunu arkasına alan Kaledağıspor çıktı. Diğer tarafta yine güçlü taraftarıyla Topalak. Zevkli geçen karşılaşmada 2 - 2 berabere ve dostca bitti. Topalak'ın son dakikada attığı gol tribünün bir yarını sevince boğarken diğer yarısını hüzne gömdü. 

Haftanın son karşılaşması geçen yılın flaş ekibi Farsakspor ile geçen yıl hayal kırıklığı yaratan Çakallıspor arasındaydı. Bahislerde Çakallıspor favori gösterilsede tribünler hiç öyle demiyor gibiydi. Gençleşmiş yenilenmiş Çakallının ne yapacağı merak konusuydu. Maç başladı Çakallının yağmur gibi atakları gol ve goller ile sonuçlanmaya başladı ve birinci haftanın ilk galibiyetini 3 -0 ile alan Çakallıspor oldu. 

İlk haftadan göze çarpan takımların hemen hemen hazır olması güçlerinin birbirine denk olmasıydı. Genç kardeşlerimize buradan birkaç öneride bulunmak istiyorum. Takım listeleri hazırlanırken listeye girmeye canatan gençler antrenmanlar ve hazırlık maçları başladıktan sonra olur olmaz bahanelerle antrenmanları aksatıyorlar. Bu turnuva sizin için yapılıyor.! Birçok kişiyi bu turnuvayada gerekirse para vererek oynamak istiyor. Ama duyuyoruz ki bazı takımdaki oyuncular bize para vermezlerse maça çıkmayız , oynamayız diyorlarmış. Burası bir gelir kaynağı değil, burası bir eğlence yeri.
Kıymetini bilelim. 

Ayrıntılı bilgi için; 0505 889 3901


698 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

SAHİBİNDEN - 07/11/2019
Son günlerde sıfır araç piyasasında uygun kredi ve cazip seçeneklerle sıfır araç alımı kolaylaşınca, uzun süredir durgun olan 2. el piyasasıda canlandı.
VE FİNAL - 26/08/2019
Ve Final...
DERLER - 16/08/2019
Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır.. İşinde gücünde ekmeğinin peşindedir sandalcı. Eeee!.. Söylenti o ki, san
BİLDİRİM SESİ - 14/08/2019
Sekiz yıl önce turnuvamızın çıkış nedeni; gençlerimizi internet kafelerden ve kahve köşelerinden kurtarmak, spora yönlendirmek, m
POŞET - 05/01/2019
Plastiğin doğada yok olma süresi 1000 yıl.
HEYECAN KIZILDAĞ'DA KALDI - 15/10/2018
Subattığı suskunluğa gömüldü. 26 Ağustos 2018 finali ile Kızıldağ Yaylası yalnızlıkla başbaşa kaldı. Birbirinden güzel maçlara sahne olan Subattığı, 300 günlük bir bekleyişe girdi.
SON DÖRT - 24/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasının artık sonlarına yaklaşmış bulunmaktayız. Son dörde kalan takımlar bugün finale çıkmak için birbirlerine
BATUM - 18/08/2018
Kapı komşumuz Batum. Gürcü adı Batumi. Bu haftaki yazınız 300 yıldan fazla aralıksız Türklerin egemenliğinde olan ve son yüzyılda el değiştiren Batum'a ayırdık.
BEŞİNCİ HAFTA - 02/08/2018
Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvası beşinci haftası birbirinden güzel ve anlamlı maçlarla geçti. Merak edenlere kısaca özetleyelim.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351