Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam594
Toplam Ziyaret1668236
yağbasan tenhesi
yagbasantehnesi
ŞEKERCİ'DEN KAHIR MEKTUBU
02/02/2015

Karaisalı Belediyesi eski Başkanvekili Ahmet Mahmut Şekerci, Facebook’taki sayfasında, “Sular yükselince balıklar karıncaları yermiş, sular azalınca da karıncalar balıkları yermiş. Kimin kimi yiyeceğine de suyun akışı karar verirmiş” demiş.
Ne demek istemiş?
 
Bunu bir çözümlemek gerekir.
 
Zeki Müren’in “Kahır Mektubu” şarkısı var. Tam yarım saat sürüyor. Birden aklımıza o geldi Şekerci bir yazardan alıntı yaparak, “Kimin kimi yiyeceğine de suyun akışı karar verirmiş” diyor.
 
Yani,
MHP’nin Büyükşehir ve ilçeyi kazanmasında bizim emeğimiz ve katkılarımız var ama bize değer verilmiyor, biz de zamanı gelince (sular çekilince) bizi yiyen balıkları o zaman biz yiyeceğiz mi demek istiyor?
Bekleyip göreceğiz.
 
Şekerci’yi Veysel Güngör teselli ediyor:
“Siyaset her zaman yola çıktıklarınla devam etmiyor. Çoğu zaman yolda buldukların, daha çok ortak menfaatlerin paylaşıldığı dostlarınla devam buluyor. Milli ve toplumsal menfaatlerin korunması ile değil kişisel menfaatlerin hayata geçirilmesi ile yoluna devam ediyor. Omuza alanlar omuz verenler basamak olanlar geride kalıyor. Zaten merdivende de basıp da geçtiğin basamak geride kalmıyor mu? Üzülme Sayın Şekerci, yaptıkların ata sporu güreşe, Karaisalı’nın tanıtımına toplumsal birlikteliğe katkıydı. Biz biliyoruz birileri bilmese de, Allah yolunu açık etsin.”
 
Davut Kara adlı arkadaşı da şöyle teselli vermiş Şekerci’ye:
“Sayın Ahmet başkanın senin değerini anlamayanlar utansın.”
 
Bizim de her zaman savunduğumuz bir görüş var:
Siyaset, birilerini sırtında taşıtma veya taşıma sanatıdır.



1188 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI’NIN ADAMI, ZORLA DELİ EDER ADAMI - 04/05/2021
Vahit Şahin
DEVE DİŞİ NAR VAR - 18/04/2021
VAHİT ŞAHİN
CUMALİ DELİ BİZİ ÇOK ÖZLEMİŞ - 15/09/2020
Karaisalımızın maskotu, bir dönem yazılı gazetemiz Karaisalı ve Karaisalı Haber’in önemli yazarı olan Cumali Deli bizi çok özlemiş. Çok sevdiğim bir arkadaş kanalıyla (Ramazan Kuşdemir) selam göndermiş. 3 gündür bizi sayıklıyormuş. Bir de güzel bir f
KARAİSALILILAR DERNEĞİ’NDEN KARAİSALI HABER’E AMBARGO - 28/04/2020
2 yıldır hiçbir faaliyeti olmayan, bir araya gelemeyen, toplanamayan, adeta kağıt üstünde yaşamını sürdüren, pasif olan, yeni moda deyimle çevrim dışı Karaisalılılar
Saadettin Aslan Durak’a cevap verir mi? - 01/02/2019
MHP-AK Parti İttifakının adayı Saadettin Aslan’ın en büyük rakibi olarak görülen İYİ Parti-C
Ben nasıl kıskanmayayım dostlar/Vahit Şahin - 17/11/2018
Son haftalarda yaptığım haberlerin tıklanma sayısına baktım. Bir de kendi köşe yazıma baktım.
GÜNÜN EN ŞIKI - 31/08/2018
Vahit Şahin
TEHNELCİLER VE MUSTAFA ÜNALDI - 24/08/2018
Sitemizin yazarı. Ama o her şeyden önce bir öğretmen. Renkli bir kişilik. Onun en çok sevdiğim yönü ise yazılarındaki, yöresel ifadeleri aynen kelimelere döken biri. Yani konuşulduğu (gonuşulduğu) gibi aynını yazan bir kalem.
23 Nisan çocuğu musun be hocam! - 25/11/2017
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla makam koltuğunu AK Parti Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Hasbi Özenir’e bıraktı.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339