Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam657
Toplam Ziyaret1669043
yağbasan tenhesi
yagbasantehnesi
FATOŞ GÜRKAN ADINA ÜZÜLDÜM
21/06/2012
Geçtiğimiz günlerde Adana İl Genel Meclisinin CHP ve MHP Meclis üyeleri Ak Parti Milletvekili Fatoş Gürkan hakkındaki kötü bir açıklamada bulundular.

Adana İl Genel Meclisinin CHP ve MHP’li üyeleri, Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’ı hizmet hırsızlığı ile suçladılar.

CHP Grup Başkan vekili Ahmet Baştagül, Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Özen, Basın-Yayın-Tanıtım ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Murat Doğancılı, Yol-İçme suyu ve Kanalizasyon Hizmetleri Komisyon Başkanı Mustafa Halaçoğlu ortak bir açıklama yaptılar.

Yazılı açıklama şöyle:

 “12 Haziran 2012 tarihinde çıkan gazete haberlerinde Sayın AKP Adana Milletvekili sayın Av. Fatoş Gürkan “Kızıldağ yaylası yeni yola kavuştu” haberini okuyunca şaşırdık.

Sayın AKP Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk, acaba İl Özel İdaresi’nin yaptırdığı yollara genel bütçeden ne kadar para aktarmış ki bu yollara sanki kendisi yaptırmış gibi sahipleniyor?

Daha önceki İl Özel İdaresince yaptırılan hizmetlere de sahip çıkmıştı. Ama her yapılan yere sahiplenmesi hoş olmamakta. Adana’lıyı kandırmaması gerekmektedir.

Sayın AKP Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk, 3,5 yıldır bir defa dahi meclise gelmemiştir. Bu zamana kadar neredeyse İl Özel İdaresi İl Genel Meclisinin yaptığı tüm hizmetlere sahiplenmektedir.

İl Özel İdarenin yaptırdığı hizmetleri kendisi yaptırmış gibi sahiplenmesi bizleri çok duygulandırdı. Demek ki genel bütçeden hizmet yaptıramaması bu yollara düşmesine sebep oldu.

Adana’da İl Özel İdaresinde MHP ve CHP koalisyonu var.

Kendisine şu bilgiyi de vermeye hazırız. 2012 yılında İl Özel İdaresi tarafından yapılacak 558 km yol, içme suyu, kanalizasyon, parke taşı v.s gibi hizmetlerin nerelere yapılacak? Kaç kilometre stabilize? Kaç kilometre asfalt yapılması planlandı? Bu hizmetler hangi köylere yapılacak? Ayrıca diğer hizmetlerin de listesini verebiliriz.

Köylerimizin çeşitli hizmetlere ihtiyacı var. Bizim bütçemiz kısıtlı. Bunun için bütçeden ilave para aktarmasını kendisinden istirham ediyoruz. O zaman kendisi ile birlikte helal olsun deriz. Hizmetlere katkı sağladı deriz.

Bizler beklerdik ki Sayın AKP Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk, İl Özel İdaresine bütçeden para aktarımı yaptırsın da köylerimize daha fazla hizmet yapalım.

Yoksa böyle göstermelik başkasının yaptığı hizmetlere sahip çıkmak bir milletvekili yakışmamaktadır.

Sayın AKP Milletvekili Fatoş Gürkan Zopcuk hanımı, MHP ve CHP Meclis üyeleri olarak “Hizmet Hırsızlığından” vazgeçmeye çağırıyoruz.”
 
Hangi akıllı Fatoş Hanım'ı yolun ortasına davet etti ve fotoğraf çektirdi ise yanlış yapmış.
 
Fatoş Hanım da bir anlık bir dalgınlığından olsa gerek, yanına kaymakamı, İl Genel meclisi Üyelerini alsa id bu sorun ortaya çıkamz ve hizmet hırsızlığı ile suçlanmazdı.
Kalfalıkta da olur böyle hatalar...
İnşallah ustalığınd aolmaz.
 
 


2310 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI’NIN ADAMI, ZORLA DELİ EDER ADAMI - 04/05/2021
Vahit Şahin
DEVE DİŞİ NAR VAR - 18/04/2021
VAHİT ŞAHİN
CUMALİ DELİ BİZİ ÇOK ÖZLEMİŞ - 15/09/2020
Karaisalımızın maskotu, bir dönem yazılı gazetemiz Karaisalı ve Karaisalı Haber’in önemli yazarı olan Cumali Deli bizi çok özlemiş. Çok sevdiğim bir arkadaş kanalıyla (Ramazan Kuşdemir) selam göndermiş. 3 gündür bizi sayıklıyormuş. Bir de güzel bir f
KARAİSALILILAR DERNEĞİ’NDEN KARAİSALI HABER’E AMBARGO - 28/04/2020
2 yıldır hiçbir faaliyeti olmayan, bir araya gelemeyen, toplanamayan, adeta kağıt üstünde yaşamını sürdüren, pasif olan, yeni moda deyimle çevrim dışı Karaisalılılar
Saadettin Aslan Durak’a cevap verir mi? - 01/02/2019
MHP-AK Parti İttifakının adayı Saadettin Aslan’ın en büyük rakibi olarak görülen İYİ Parti-C
Ben nasıl kıskanmayayım dostlar/Vahit Şahin - 17/11/2018
Son haftalarda yaptığım haberlerin tıklanma sayısına baktım. Bir de kendi köşe yazıma baktım.
GÜNÜN EN ŞIKI - 31/08/2018
Vahit Şahin
TEHNELCİLER VE MUSTAFA ÜNALDI - 24/08/2018
Sitemizin yazarı. Ama o her şeyden önce bir öğretmen. Renkli bir kişilik. Onun en çok sevdiğim yönü ise yazılarındaki, yöresel ifadeleri aynen kelimelere döken biri. Yani konuşulduğu (gonuşulduğu) gibi aynını yazan bir kalem.
23 Nisan çocuğu musun be hocam! - 25/11/2017
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla makam koltuğunu AK Parti Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Hasbi Özenir’e bıraktı.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339