Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam610
Toplam Ziyaret1684707
yağbasan tenhesi
yagbasantehnesi
SABA TÜMER-ŞEKERCİ MESELESİ
30/03/2012

SABA TÜMER-ŞEKERCİ MESELESİ
Sitemize bir yorum geldi. Yayınlamadım. Yine Karaisalı Belediye Başkan Yardımcımız Ahmey Mahmut Şekerci'ye yüklenmişler. Ama tatlı bir şekilde. Kırıcı olmadan. Keşke tüm eleştiriler ve yorumlar böyle olsa.
Yorum şöyle: ''Ahmet Şekerci Başkan Vekilimiz Seba TÜMER yengemizden rica etse her hafta cuma günleri televizyonda yayınlanan Prof.Dr.Yaşar Nuri ÖZTÜRK le yaptığı söyleşi programını YERKÖPRÜ veya KARAPINAR yada KAPIZ KANYONU nda gerçekleştiremezler mi?''
Sayın Şekerci, geçen yıl ekim ayında gerçekleştirilen 18. Altın Koza Film Festivali törenine Başkan Vekili olarak katıldığı sırada, Türkiye'nin meşhur sanatçıları veya yüzleri vardı. Biliyorsunuz bu kişiler, toplumumuzun ortak değeri, ortak malıdır. Herkes saygı duyar veya hayranı olur. Sayın Şekerci de bir ulusal kanalda her akşam program yapan ve kahkaları ile meşhur Saba Tümer ile bir hatıra fotoğrafı çektirmiştir. Ve bunda ba bir beis görmemiş ve facebookta kendi sayfasında yayınlamıştır. Vay sen misin bunu yayınlayan?  İlçede ne kadar anti Şekerci var ise bunu ağzına aldı, doladı ve sitemize de zaman zaman yorumlar gönderdiler. ''YENGEMİZ''dediler.
Yapmayın arkadaşlar... Bu konuda Şekerci'nin üstüne gitmeyin. Ben şahsen normal karşılıyorum. Bilemiyoruz belki de Saba Tümer  Şekerci'ye ''Birlikte fotoğraf çektirebilir miyiz?'' diye.
Olamaz mı?

BRAVO BABACAN DURAK'A
Bir başka yorum da şöyle:
''Son haftalarda ilçede müthiş değişim var farkında mısınız? İlçede filim çekilmesi,1 Nisan şenlikleri, Babacan DURAK başkanımızın gazeteci Vahit BEY den Bravo bravo bravo alkışları alması.Sanırım bu ilçe kabuğunu kıracak.''
Bu yorumu yapan her kim ise ona da ''Bravo''.

Adana Medya adlı internet sitesinde ''Sizce Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Olmalı başlıklı anket sona erdi.
Yoğun katılımın olduğu ankette;
CHP kanadından Soner ÇETİN, AK Parti kanadından Abdullah TORUN ve MHP kanadından Seyfettin YILMAZ en yüksek oyu alarak ön plana çıktılar.
Haydi hayırlısı...



1334 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

KARAİSALI’NIN ADAMI, ZORLA DELİ EDER ADAMI - 04/05/2021
Vahit Şahin
DEVE DİŞİ NAR VAR - 18/04/2021
VAHİT ŞAHİN
CUMALİ DELİ BİZİ ÇOK ÖZLEMİŞ - 15/09/2020
Karaisalımızın maskotu, bir dönem yazılı gazetemiz Karaisalı ve Karaisalı Haber’in önemli yazarı olan Cumali Deli bizi çok özlemiş. Çok sevdiğim bir arkadaş kanalıyla (Ramazan Kuşdemir) selam göndermiş. 3 gündür bizi sayıklıyormuş. Bir de güzel bir f
KARAİSALILILAR DERNEĞİ’NDEN KARAİSALI HABER’E AMBARGO - 28/04/2020
2 yıldır hiçbir faaliyeti olmayan, bir araya gelemeyen, toplanamayan, adeta kağıt üstünde yaşamını sürdüren, pasif olan, yeni moda deyimle çevrim dışı Karaisalılılar
Saadettin Aslan Durak’a cevap verir mi? - 01/02/2019
MHP-AK Parti İttifakının adayı Saadettin Aslan’ın en büyük rakibi olarak görülen İYİ Parti-C
Ben nasıl kıskanmayayım dostlar/Vahit Şahin - 17/11/2018
Son haftalarda yaptığım haberlerin tıklanma sayısına baktım. Bir de kendi köşe yazıma baktım.
GÜNÜN EN ŞIKI - 31/08/2018
Vahit Şahin
TEHNELCİLER VE MUSTAFA ÜNALDI - 24/08/2018
Sitemizin yazarı. Ama o her şeyden önce bir öğretmen. Renkli bir kişilik. Onun en çok sevdiğim yönü ise yazılarındaki, yöresel ifadeleri aynen kelimelere döken biri. Yani konuşulduğu (gonuşulduğu) gibi aynını yazan bir kalem.
23 Nisan çocuğu musun be hocam! - 25/11/2017
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla makam koltuğunu AK Parti Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Hasbi Özenir’e bıraktı.
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351