Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam321
Toplam Ziyaret1668707
Mustafa Ünaldı
mustafaunaldi@hotmail.com
ŞAMPİYONLUĞUN HİKAYESİ
21/08/2017

 

2012 yılıydı gençtik o zamanlar ,baksanıza 6 yıl olmuş.Kaptan çıktım takımın başında 5 erli iki grupta maçlar oynadık 7 puan aldık çıkamadık gruptan bir de aslan gibi bir rakip edindik kendimize KEŞTEPESPOR!!

O sene öğrendik hatıra gönüle oyuncu oynatılmadığını hatta kaptan yapılamayacağını

Elediler bizi Salbaşspor ve Keştepespor el ele verip...

Bir sonraki yıl sponsor bilincini oturttuk rayına taraftar olmayı öğrendik.Para geldi para harcadık gelmedi elimizi cebimize attık Aslan gibi bir başkan edindik Ahmet SAPMAZ gibi..Şampiyon olduk,Seyircimize sahip çıkmayı başardık kimseyi yuhlamayın kimseyle kavga etmeyin dedik kendim duramadım bir kavgaya karıştım 3 sene ceza yedim,oturttu Uğur Bey beni gayalara "Burdan izle gardaş "dedi. Sabretmeyi öğrendik...

TAKIMIN Hocası başında olmazsa oynamazmış, sonraki senelerde bunu gördük elendik çeyrek finalde falan Ne kaptansız Ne de hocasız olmazmış yarım kalırmış takım onu öğrendik...

O konuştu bu konuştu bunlar fasulyeden şampiyon dedi vırt dedi zırt dedi dayanamayıp gıyabında çok sövdük biz de bu adamlara "Milletin ağzı torba değilmiş büzesin"bunu da öğrendik..

Geçen sezon finale geldik aslanlar gibi yine bizim gibi bir rakip vardı karşımızda ÇAKALLISPOR çıktık oynadık kıran kırana maç oldu yendik şampiyon olduk galibiyetine çamur atmayan bissürü adam da varmış onları da gördük öğrendik...

Bu sene oldu yine şaşaalı girelim hadi dedik bir kaç kişi yolladık bir kaç yeni gardaş edindik ya Allah dedik başladık ilk Maçta yolladığımız dostlar bizi dövecekti dost darbesi çok koyarmış bunu da belledik..

Bizi beklediler bizi istediler isteyen herkese istediğini verdik Konuşanlar değil İnananlar kazanırmış bunu öğrendik...

Bu sene bir fark olsun dedik oyuncuların 7 tanesini ALADAĞ BELEDİYESİ FUTBOL TURNUVASI kapsamında SİVİŞLİSPOR takımına gönderdik bir sezonda iki kupa alalım da hep görsünler büyüklüğümüzü dedik. Gene taş konmaya çalıştı belediyeler birbirine ters düştü o şenlik yaptı öbürü aynı güne başka şenlik uydurdu o filan yaptı öbürü aynı saniyeye fişman koydu gele gele bizim iki takım finale geldi tarihi ve saati aynı oldu bizim finalllerin.. Rica ettik yalvardık gelin etmeyin birini bir hafta sonraya alalım dedik utanma belasına "Yok dediler aynı gün oynayın ama size bir kıyak yapalım Aladağ Finali Pazar sabah 9 da "dediler eşşeği yokuşa sürmenin feriştahını izledik..

Oturduk konuştuk biz bu iki kupayı da alır mıyız dedik "ALIRIK" dedi aslan parçaları "O zaman gazamız mübarek olsun"dedik, gittik aldık kupanın birini Sabah 11:30 da yola çıkıp Kızıldağ’a geldik 19:00 gibi filan sanırım ikinci kupayı da aldık ..Tarih yazdık bekliyoruz kim nasıl çamur atar diye.

İşte biz böyle şampiyon olduk. Şampiyon olmayı da böyle öğrendik...

(EMELCİK1977 Hocası Mustafa Ünaldı



778 kez okundu. Yazarlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın

Yazarın diğer yazıları

BU TURNUVA İNANILMAZ BİR AŞAMAYA GELECEK - 22/08/2023
BU TURNUVA İNANILMAZ BİR AŞAMAYA GELECEK
⚽️HAFTANIN MANİSİ⚽️ - 06/08/2023
⚽️HAFTANIN MANİSİ⚽️
❤️VEDA VE İSTİFA ❤️ - 30/07/2023
❤️VEDA VE İSTİFA ❤️
BOZ YILANLAR SELAMPINARI DA SOKAR MI? - 06/07/2023
BOZ YILANLAR SELAMPINARI DA SOKAR MI?
⚽️HAFTANIN MANİSİ⚽️ - 03/07/2023
⚽️HAFTANIN MANİSİ⚽️
⚽️GÜNÜN MANİSİ⚽️ - 30/06/2023
⚽️GÜNÜN MANİSİ⚽️
PLAY OFF MANİSİ 😜 - 12/06/2023
PLAY OFF MANİSİ 😜
😂SEZON AÇILIŞI MANİSİ😂 - 16/05/2023
😂SEZON AÇILIŞI MANİSİ
……AKIL VERMEK GİBİ OLMASIN…. - 30/07/2021
Dikkatimi çeken önemli bir konu diye söylemek istedim .
 Devamı
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339