Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam983
Toplam Ziyaret1669369

KARAİSALI'DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI AK PARTİ'YE GEÇTİ

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla makam koltuğunu AK Parti Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Hasbi Özenir’e bıraktı.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla makam koltuğunu AK Parti Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Hasbi Özenir’e bıraktı.
AK Partisi Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi olan Emekli Öğretmen Hasbi Özenir, Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a yaptığı bu anlamlı hareketinden dolayı teşekkür ederek, “Bu başkanlık makamı sembolik olarak bana bir günlüğüne verilmiş olsa da, Başkan Aslan’ın öğretmenlere bakış açısını göstermekte olup, ayrıca bizlere verilen değerin bir anısı olacaktır. Bende bir emekli öğretmen olarak, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise, “Öğretmen demek, öğreten demektir. Bir topluma iyiyi ve doğru yolu gösteren demektir. Öğretmenler, bir ülkenin aydınlık geleceğidir. Öğretmenlerimizin sorumluluk duygusuyla vereceği eğitimin kalitesi yükseldikçe, ülkemizin kültür ve eğitim seviyesi hep daha yukarılarda olacaktır. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmen unvanının verildiği bu anlamlı günde onun izinde olan milli birlik ve beraberliğimizin teminatı ve vatanın dört bir yanında fedakârca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, başta baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eğitim ordumuzun aziz şehitlerini ebediyete intikal etmiş olan fedakar öğretmenlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyor, görevi başında veya emekli olmuş öğretmenlerimize başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Başkan Aslan, İlçede Görev Yapan Tüm Öğretmenlere Hediye Verdi
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ilçede görev yapan 380 öğretmene çeşitli hediyeler takdim etti.
Karaisalı Kaymakamı Melih Aydoğan ile beraber ilçede bulunan okulları dolaşan Belediye Başkanı Saadettin Aslan, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak ajanda, kalem ve öğretmenlerin isimlerinin yazılı olduğu kupa bardak hediye etti.

1196 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173