Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam438
Toplam Ziyaret1668080

Cevheri İYİ Parti'den ayrılış nedenini açıkladı

"Olay, partinin teşkilat yapılanması ve görevlendirmelere ilişkin görüş ayrılıkları sonucu, karşılıklı iyi dileklerle görevden ayrılmaktan ibarettir. Genel Başkana ve görev alan arkadaşlara muvaffakiyetler dilerim.”

Eski Adana Milletvekili İbrahim Cevher Cevheri, İYİ Parti’deki görevlerinden istifasıyla ilgili kamuoyuna yansıyan iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu söyledi. Cevheri, “Benim ağzımdan çıkmış gibi yazılanlar, kötü niyetli bir kaynaktan yapılan alıntılardır” dedi. 
Meral Akşener’in 25 Ekim’de resmen kurulduğunu açıkladığı İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Cevher Cevheri, önceki gün görevlerinden affını isteyerek, istifa etmişti.
İstifasının ardından yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Cevheri, bazı yayın organları ve sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşerek, Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyeliği görevlerinden affını istediğini belirten Cevheri, “İyi Parti hakkında sosyal medyada bana atfen yazılan olumsuz değerlendirmeler hayal mahsulüdür” dedi.
Cevheri şunları söyledi:
“Görevden ayrılışımla ilgili olarak bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında benim ağzımdan çıkmış gibi yazılanlar, kötü niyetli bir kaynaktan yapılan alıntılardır. İYİ Parti, Anayasa ve kanunlar çerçevesinde kurulmuş ve memlekete hizmet dışında hiçbir amacı olmayan bir siyasi kuruluştur. Olay, partinin teşkilat yapılanması ve görevlendirmelere ilişkin görüş ayrılıkları sonucu, karşılıklı iyi dileklerle görevden ayrılmaktan ibarettir. Genel Başkana ve görev alan arkadaşlara muvaffakiyetler dilerim.”
Cevheri, birkaç ay da olsa görev yaptığı bir siyasi hareket hakkında, iddia edilen sözleri sarf etmesinin, asla söz konusu olmayacağını da sözlerine ekledi.
281 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436