Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam384
Toplam Ziyaret1668026

91. DAKİKA

Kılıç: “Üst taraflara yaklaşabilmek için kazanmamız gerekiyordu” derken, İbrahim Üzülmez: “Seri yakalamamız gerekiyor” dedi.

TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor’da Teknik Direktör Kemal Kılıç, 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası, “Kaybetseydik üst taraflara yeniden yaklaşabilmemiz için 2-3 oyun kazanmamız gerekiyordu. Hem oraya tutunmak için hem de milli maç arasından sonra iyi hazırlanmak için iyi maç oldu" dedi.

“Mutluyuz, ihtiyacımız vardı”
İhtiyaçları olan bir galibiyeti aldıklarını belirten Kılıç, şunları kaydetti:
“Çok mutluyuz tabii maçtan önce de söylediğim gibi zor bir maç oldu. Zor geçmeye aday bir maç. İki takımın kalitesine baktığınız zaman. Bir tanesi çok güçlü. Geçen yılki tüm kadrosunu korumuş ve üstüne transfer yapmış bir takım. Bir tanesi de biziz. Biz de iyi bir takımız ve hedefimiz var. Güzel bir maç oldu. Çok gitti geldi oyun. Galip durumdayken oyunu koparabilirdik. Gol pozisyonlarımız var ve burada kimseyi eleştirmek için söylemiyorum ama penaltı pozisyonları var. Onları gerçekleştirebilsek oyunu koparabilirdik. Gerçi oyunu kopararak kazanmadık yani. Çok mücadele etti takımımız. Mutluyuz. Zaten ihtiyacımız vardı. Kaybetseydik üst taraflara yeniden yaklaşabilmemiz için 2-3 oyun kazanmamız gerekiyordu. Hem oraya tutunmak için hemde milli maç arasından sonra iyi hazırlanmak için iyi maç oldu. Mutluyum, bütün oyuncularımı kutluyorum.”


İbrahim Üzülmez: “Seri yakalamamız gerekiyor”
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 3-2 kaybettikleri Adanaspor maçı sonrası, "Yağışlı havada yapmamamız gereken hatalar yaptık.Bugün kaybettik ama bundan sonraki haftalarda bir seri yakalamamız gerektiğiniz biliyoruz" dedi.

TFF. 1 Lig’in 11. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Çaykur Rizespor müsabakayı 3-2 kaybetti. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Üzülmez, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zor maç olduğunu ve hatalarından ders çıkartmak için bundan sonra daha sıkı çalışacaklarını belirten Üzülmez, "Maalesef bizim için zor bir gece oldu. Kaybettik. Üzgünüz. İlk yarıda çok fazlasıyla bireysel hatalarımız var oyun içerisinde. Böyle yağışlı havada yapmamamız gereken hatalar. Açıkcası bizim kalitemize yakışmayan 45 dakika oynadık. İlk 45 dakikada bireysel, defansif ve ofansif hatalar var. İkinci yarı belkide 4-5 pozisyonlarımız var. Atamadığınız zaman kontra ataktan yediğimiz golle mağlup olduk. Oyuncularım istek, arzu, mücadele, coşku evet ama beklentilerimin altında kalan oyuncularımız var. Rizespor büyük bir camia, hedefleri belli. Bu düşünce içerisinde olması gereken arkadaşlarımız var. Bazı arkadaşlarımız buna ayak uydurmakta sıkıntı yaşıyor. Geldiğimiz süre içerisinde bütün maçlara hafta hafta bakıyoruz. Hedeflerimize ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Benim yapımda karakterimde kaybetmek vardır ama pes etmek yoktur. İkinci yarıda verdiğimiz mücadele bizim için ışık olacaktır. Hatalardan ders çıkartmamız gerekiyor. Adanaspor’da Tevfik’in gecesi olduğunu söyleyebiliriz. Bugün kaybettik ama bundan sonraki haftalarda bir seri yakalamamız gerektiğiniz biliyoruz. Bunu gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

199 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436