Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam146
Toplam Ziyaret1684243

CHP Karaisalı’da İlhan Şahin güven tazeledi

İlhan Şahin’in yönetim kurulu “Şefika Kutlu, Nejla Türmen, Mustafa Eren, Arif Aktoz, Ermiya Öcal, Ali Önal, Abdullah Şimşek, Abdullah Kuşçu, Yahya Uğur, Cumali Özdemir, Bahattin Uçar ve Osman Eren”den oluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaisalı İlçe Kongresi’nde mevcut başkan İlhan Şahin yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.

Karaisalı İlçe Başkanlığı’nda dün gerçekleştirilen kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Divan Başkanlığını Serpil Çerçioğlu’nun yaptığı kongrede İlçe Başkanı İlhan Şahin, iki yıllık görev süresi boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı.

“CHP KARAİSALI’DA SIÇRAMA YAPACAK”

16 Nisan referandumunda gerçekleştirilen planlı çalışmaların referandum sonucuna da olumlu yansıdığına dikkati çeken Şahin, önümüzdeki dönemde CHP’nin Karaisalı’da büyük bir sıçrama yapacak potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Şahin, “Hedefimiz, hemen yarından itibaren tüm partililerimizle birlikte bir seferberlik halinde Karaisalı’nın dört bir yanına ulaşmak ve 2019 seçimlerinde CHP’nin yerelde ve genelde iktidara ulaşmasını sağlamak” dedi.

“VAR OLMA MÜCADELESİNDE BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ”

İl Başkanı Ayhan Barut, Türkiye’nin geleceği açısından 2019’da yapılacak seçimlerin yaşamsal öneme sahip olduğunun altını çizdi. “Önümüzde geri dönüşü olmayan bir yol var ve bu yolda başarılı olmak zorundayız” diyen Barut, bir var olma mücadelesi verileceğini kaydetti.

“CHP’Yİ BÜYÜTÜP HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Barut, “Bu mücadeleyi tüm partililerimizle birlikte el ele, kol kola, birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştireceğiz. Bugün burada kurullara seçilenler de aday olup seçilmeyenlerle de bu var olma mücadelesinde yol arkadaşlığı yapacağız. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak için, çağdaş bir medeniyet yaratmak, çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke bırakmak için bu sorumluluğa sahibiz. Küçük olsun benim olsun değil, Büyük olsun hepimizin olsun anlayışıyla Cumhuriyet Halk Partisi’ni büyütecek ve hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

İKİ LİSTE YARIŞTI

Birlik-beraberlik mesajları veren Barut, kurullara seçilecek partililere başarı diledi. Kongre faaliyet ve mali raporların okunup ibra edilmesinin ardından seçimlerle devam etti.

Blok listeyle gerçekleştirilen seçimlerde İlçe Başkanı İlhan Şahin ve Ahmet Erdoğan’ın listeleri yarıştı. Kongre delegelerinin oylarıyla İlhan Şahin yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.

YÖNETİM KURULU

İlhan Şahin’in yönetim kurulu “Şefika Kutlu, Nejla Türmen, Mustafa Eren, Arif Aktoz, Ermiya Öcal, Ali Önal, Abdullah Şimşek, Abdullah Kuşçu, Yahya Uğur, Cumali Özdemir, Bahattin Uçar ve Osman Eren”den oluştu. 

 

383 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351