Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam226
Toplam Ziyaret1680433

Türk Enerji Sen'de, 'Yeyen' güven tazeledi

Türk Enerji-Sen Çukurova Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile seçime giden mevcut başkan Mehmet Yeyen delegenin oyunun çoğunu alarak güven tazeledi

Türkiye Kamu-Sen çatısı altında sendikala çalışmalarını sürdüren Türk Enerji-Sen Çukurova Şubesinin 6. olağan genel kurul toplantısı Türkiye Kamu sen Adana İl Temsilciliği Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Türk Ulaşım Sen eski Genel Başkan yardımcısı Muhittin Topal’ın yaptığı Genel Kurula Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Selahattin Dolgun Türkiye Kamu Sen’e bağlı Şube Başkanlarının yanı sıra MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve çok sayıda üyeler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış Konuşması yapan Türk Enerji Sen Şube Başkanı Mehmet Yeyen , “Sendikamız ilkemiz önce ülkemiz diyerek yola çıkan, memurun hakkını ve hukukunu arama ve koruma ve kollama görevini üstlenmiştir.. Bütün zorluklara ve baskılara rağmen sendikamız üyeleri adına her alan ve sahada mücadelesini sürdürmektedir. Türk Enerji-Sen Çukurova Şubesi olarak birlik ve beraberlik içinde sendikal faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

TARİH KAMU ÇALIŞANLARINI MASADA SATANLARI UNUTMAYACAK

Türk Enerji Sendikası, teşkilatlarından aldığı güç ve heyecanla yarınlarda da Adı ile şanı ile şerefi ile Adam gibi sendikacılık yapmaya, hak mücadelesi için çıktığı yolda sizlerle birlikte yürümeye devam edecektir diyen Başkan Yeyen, şunları söyledi;Bu şevk ve heyecanla teşkilatımızın tüm yöneticileri doğru bildiği değerlerden asla ve katiyetle imtina etmeyecektir. Mermeri delen gücün suyun akarlığı değil, damlanın sürekliliği olduğu bilinci içerisinde hareket ederek kamu çalışanlarını hiç bir zaman aldatmayacak hiçbir zaman yalan ve ihanet içerisinde olmayacaktır. 3 dönemdir imzaladıkları ‘skandal sözleşmeler’ sonucu kamu çalışanlarını mağdur edenleri, tabiri caiz ise onların emeğini ekmeğini çalanları, sözleşme masasında şahsi ikballeri için kamu çalışanlarını satanları unutmayacak, unutturmayacak, yakalarını da asla bırakmayacaktır.Yaptığımız genel kurulumuzun Birlik ve beraberliğimizin devamını, şölen havasında geçmesini temenni ediyorum. Bizim bizden başka sırtımızı dönecek kimsemizin olmadığını ve o şuurla hareket etmemiz gerektiğini asla unutmamalıyız.

Türk Enerji Sendikası sevdalısı yiğit yürekli arkadaşımızın her biri birbirinden değerli ve kıymetlidir. Yine her arkadaşımız her görevi yapabilecek düzeyde, güven veren değerdedir. Sendikacılık asla bir meslek değildir. Yüreklerinde insan sevgisi, hizmet aşkı, Türkiye sevdası olmayanların bu işi yapması mümkün değildir. Başarmak için önce çalışmak ve yorulmak, ama daha önemlisi inanmak gerekir. Türk Enerji Sendikalıları inandıkları yoldan hiç kimse dönderemeyecek ve her zaman, her yerde kamu çalışanlarına doğruları söylemeye devam edeceklerdir’’ diye konuştu

Protokol konuşmalarının ardından genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Tek listenin katıldığı Türk Enerji-Sen Çukurova Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan, seçime katılan delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407