Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam526
Toplam Ziyaret1682513

Karaisalı'da Cumhuriyet kutlaması

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Yardımcısı Mustafa Aydın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrencilerin şiirler okuması ve folklor gösterisinin ardından, Cumhuriyetin 94. kuruluş yıl dönümü geçit törenini

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. Kuruluş Yıl Dönümü Karaisalı'da törenle kutlandı.

Tören, 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Atatürk Büstüne çelenklerin sunulmasıyla başladı.

29 Ekim Pazar günü Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilk olarak Kaymakamlık Makamı'nda tebrikleri kabul etti. Daha sonra ilçe meydanında düzenlenen kutlama törenine geçen protokol üyeleri, törene katılan vatandaşların bayramını kutladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Yardımcısı Mustafa Aydın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrencilerin şiirler okuması ve folklor gösterisinin ardından, Cumhuriyetin 94. kuruluş yıl dönümü geçit töreninin ardından sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçe İdare Şube Balkanları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

 

313 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398