Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam102
Toplam Ziyaret1680309

Ülkü Ocakları'ndan Karaisalı'ya Ziyaret

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Emin Canlı, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.




Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Emin Canlı, burada Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük ve ocak yönetimi tarafından karşılandı.

Ocak binasında bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Emin Canlı, “Ülkü Ocakları olarak bizler eğitime çok önem veriyoruz. Bu kapsamda bizim hedefimiz milliyetçi, muhafazakar, vatanını ve milletini seven gençler yetiştirmek. Ocaklarımızda son yıllarda gözle görülür bir şekilde değişim oldu. Ocak başkanlarımızın eğitim seviyesi genelde üniversite mezunu. Ocaklarımızda okuma seviyesi arttı. Sürekli eğitim seminerleri veriyoruz. Durum böyle olunca aileler güvenle çocuklarını ocaklara gönderebiliyor. Kültürümüzden kopmadan, okumak öğrenmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığı olarak yaptığınız güzel çalışmalardan dolayı Kenan başkanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Emin Canlı ardından Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili Esat Köse ve MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz’ı ziyaret etti.

Emin Canlı'dan Minik Öğrencileri Sevindiren Sürpriz

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Emin Canlı ilçe merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük ve ocak yönetimiyle beraber ilçeye bağlı Hacılı mahallesinde bulunan Şehit Ali Gümüştop İlkokulu’nda okuyan minik öğrencilerle bir araya geldi. Burada minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Emin Canlı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘İpliği Bizden, Örmesi Sizden’ projesi kapsamında yapılan atkı, eldiven, bere, mont ve diş fırçalarını minik öğrencilere hediye etti.


 

396 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704