Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam1004
Toplam Ziyaret1669390

Adana Demirspor sahasında yenildi

TFF 1. Lig: Adana Demirspor: 1 - Akın Çorap Giresunspor: 2

Stat: 5 Ocak 

Hakemler: Volkan Bayarslan xx, Süleyman Özay xx, Samet Çavu xx
Adana Demirspor: İsmail x, Yiğitcan Erdoğan xx, Lalawele xx, Lingane x (Tolgahan dk. 82 ?), Joseph x, Abdulkadir x, Loemba x (Savaş dk. 60 x), Erhan x, Mendy x, Sezer xx, Atabey x
Yedekler: Kurtuluş, Yiğit İncedemir, Umut, Mustafa, Canpolat, Batuhan, Can
Teknik Direktör: Giray Bulak

Akın Çorap Giresunspor: Anıl xx, Caner xx (Berkan dk. 80 ?), Aykut xx, Dimitriadis xx, Korkishko xx (Mert dk. 89 ?), Dialiba xx, Jones xx (Recep dk. 57 x), Sinan xx, Nascimento xx, Çağlar xx, Hüsamettin xx
Yedekler: Fevzi, Mehmet, Oğuzhan, Mertcan, Onur, Fatih, Özgür
Teknik Direktör: Metin Diyadin
Goller: Korkiskho (dk. 19), Dimitriadis (dk. 33) (Akın Çorap Giresunspor), Sezer (dk. 90+2) (Adana Demirspor)
Sarı kartlar: Caner, Hüsamettin, Aykut, Recep (Akın Çorap Giresunspor), Erhan (Adana Demirspor)

Maçtan Dakikalar

2. dakikada savunmanın hatasında topu kapan Atabey’in aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
19. dakikada Abdulkadir’in hatasını iyi değerlendiren Korkiskho’nun plasesinde meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1
33. dakikada Aykut’un orta-şut karışımı vuruşunda ceza sahasında yaşanan karambolde Dimitriadis’e çarpan top ağlara gitti. 0-2.
73. dakikada Mendy’nin sağ kanattan ortasında Lalawele’nin kafa vuruşunda top kaleci Anıl’da kaldı.
90+2. dakikada Mendy’nin ortasında Sezer’in gelişine şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-2



Bulak: "Oyuncularım bu çalışmaya devam edecekler"

Akın Çorap Giresunspor karşısında alınan 2-1 mağlubiyetin ardından değerlendirmelerde bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, “Giresunspor evimizde yenerek 3 puan aldılar. Adana Demirspor olarak da iki haftadır kazanamıyoruz. Geride kalan iki haftada çok pozisyon üretmemize rağmen ve rakibe çok pozisyon vermememize rağmen bugün de ayağımızda topu rakibe vererek gol yememiz bizlere pahalıya mal oldu. Kendi sahamız da 2-0 geriye düşmek kolay bir hadise değil ama ondan sonra oyunu elimizde tuttuk. Maç içerisinde iyi de pozisyonlar yakaladık erken golü bulabilseydik oyunu da değiştireceğimize inanıyordum. Oyuncularımın ortaya koyduğu kazanma arzusu isteği iyi ama zaman zaman bu tür hadisler tüm takımların başına geliyor. Rakibimizin tabi ki güçlü bir kadrosu var. Bizlerinde iki oyuncumuzun cezalı olması ve iki tane yeni oyuncumuzun sahaya çıkması tabii ki bir takım için şanssızlık son antrenmanımız da Yiğit İncedemir’in sakatlanması 3 oyuncumuzdan yoksun kaldık. Hamlelerimizde sorun yaşadık tabi bu sefer de bölgesel değişiklikleri yapmak zorunda kalıyoruz. Bir sözümde Yusuf Namoğlu’na Merkez Hakem Kurulu Başkanına hakemlerimizin yanında yer aldıkça onlarda maalesef üzerimize geliyorlar. Süleyman Abay Bolu maçında, Kutluhan Bilgiç İstanbulspor maçında Volkan Bayarslan’da Giresunspor maçında hatalar yaptı. Penaltıya bakmıyorsun görmüyorsun faul takdir hakların tamamen rakip lehine 85. dakikada bile pozisyon aut korner veriyorsun ondan sonra ne yaptım diyor. Sonuçta mağlup olduk kazansaydık çok önemli yerde olacaktık bu maçlar altı puanlık maçlar kaybettik. Oyuncularım bu çalışmaya devam edecekler belki daha da üzerine katacaklardır” dedi.



Diyadin: "Yukarıya tutunma adına önemli bir maçtı"

Adana Demirspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Son 4 haftada 3 beraberlik 1 mağlubiyetle Adana’ya geldik. Özelikle geçen haftadaki iç sahada mağlubiyet hem yakışmadı hem bizi psikolojik olarak sıkıntıya soktu. Zorlu bir deplasman olacağı belliydi. Taktiksel olarak da Adana Demirspor’un içeride mağlup olduğu Çaykur Rizespor maçından sonra oyun formatını değiştirdiğini biliyorduk. Kendi evlerinde oynamasına rağmen bekleyerek oynuyorlardı. Bizler de takım olarak bu doğrultuda çalıştık ki ilk yarı da istediğimiz gibi geçti. İki gol de bulduk. İkinci yarı hem saha şartları hem de klasik Türk futbolun skor avantajıyla birlikte savunmaya çekilme sıkıntı yaratabilirdi ancak bununla birlikte de kontra atakla birlikte skoru artırabilirdik ama olmadı. Sonuç olarak galip geldik bizim adımıza da hem yukarıya tutunma adına önemli bir maçtı özellikle deplasman olması bu başardığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler. Üç hafta ki görüntümüze döndük son iki haftadır o görüntümüz yoktu. Bu ligde takımlar arasında ciddi bir fark yok. Sadece taktiksel anlamda ya da iyi mücadele eden oyun disiplini olan takımlar bir adım öne geçiyor. Bu lig zorlu bir lig. Her maçı kazanırız diyemiyoruz takım alt sıra da üst sırada olması fark etmiyor” dedi.

166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173