Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam112
Toplam Ziyaret1681197

GÖKÇEK AÇIKLADI:"ERDOĞAN İSTEDİ DİYE"

Melih Gökçek, olağanüstü toplanan Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde 23,5 yıllık sürdürdüğü belediye başkanlığı görevinden istifasını verdi.

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
Yıllarını AK Parti'ye verdiğini belirten Gökçek, "Ben yıllarını AK Parti'ye vermiş bir kardeşinizim. AK Parti iktidarı önce kendi milletine bütün mazlum milletlere umut olmuş bir harekettir. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bu hareket yeni bir Türkiye'nin doğuşunu temin etmiştir" dedi.
"Ben bir dava ahlakından geliyorum, benim davamda nefse uymak yoktur, şahsi çıkarlar için davaya zarar vermek yoktur" diyen Gökçek, "Benim davamda emir demiri keser. Benim davamda liderin talimatına uymak gerektir. Türkiye olarak bugünlere kolay gelmedik. Amacımız, gelişmiş ve üreten bir Türkiye'ydi. İnsanları güven ve huzur içinde yaşayan bir Türkiye'ydi. şimdi bunları gerçekleştiren bir iktidar ve lider var. bu iktidar AK Parti, bu lider Recep Tayyip Erdoğan. Bizler bu umudu inşa ederken o gün liderimiz, benim belediye başkanlığı yaparak katkı sağlamam gerektiğini düşündü. Bugün ise istifa ederek katkı sağlamam gerektiğini düşünüyor. Bu yüzden ben istifa etmeyerek partim için bir oy kaybına dahi yol açarsam bunun bir vebal olacağını düşünüyorum, inandığımız umutlara haksızlık olur diye endişe ediyorum. Başarısız olduğumu düşündüğüm, yorgun olduğumu düşündüğüm için değil, ya da herhangi başka bir kaygı nedeni ile değil, sadece ve sadece ülkemi lider ülke yapacağına inandığım Recep Tayyip Erdoğan'ın talebini yerine getiriyorum. Bana, olaya karşı çıkmam ve istifa etmemem konusunda çok baskı yapan oldu. Bakınız, ben kendimde davamda iğne ucu kadar zarar verme hakkı bulamam" şeklinde konuştu.

171 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398