Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam351
Toplam Ziyaret1667993

MİLLİ MÜCADELENİN SESİ 100 YAŞINDA

Milli mücadele döneminde önemli görevler üstlenmiş olan Yeni Adana Gazetesi’nin 100 kuruluş yıl dönümü 25 Aralık 2017 tarihinde kutlanacak. Yeni Adana Gazetesi’nin üstlendiği misyona vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gazetenin üstle



25 Aralık 2017 tarihinde 100.Yılına girecek olan Yeni Adana Gazetesi, kutlama programı çerçevesinde gazetenin kutlama komitesi üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Ziyarette CHP Adana eski Milletvekilleri Av. Ziya Yergök ve Hulusi Güvel, Adana Sanayi Odası eski Başkanı Sadi Sürenkök, Av. Cemil Denli, ADD eski Başkanı Ahmet Duman, İşadamı Hasan Yapıcı ve Ali Kaya, Gazeteci İsmail Başkan, Yeni Adana Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Yahşi ve Gazetenin Yazarı Vahit Şahin´den oluşan 100. Yıl Düzenleme Komitesi üyeleri hazır bulundu.

Ziya Yergök, komite adına yapığı konuşmada, bir kültür mirası olan Yeni Adana Gazetesi´nin 100 yaşını birlikte kutlayarak Gazete üzerinden aynı zamanda da Adana´nın tanıtımını yapacaklarını söyledi. Yergök, “Sınırlı imkânlarla sınırsız özveriler ile bugünlere kadar gelen Yeni Adana Gazetesi´ne tüm kişi ve kurumlar ve özellikle de belediyelerimiz sahip çıkmalıdır” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yeni Adana Gazetesi´nin sadece Adana´nın değil, Türkiye Cumhuriyeti´nin onuru ve gururu olduğunu belirterek, “100. Yayın yılına ulaşan Yeni adana Gazetesi´nin daha yüzyıllar boyu üstlendiği misyonu devam ettireceğine inancım tam olmakla birlikte bu gazetenin yaşaması için büyük katkılar sunan Yüregir Ailesine ve gazete çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

297 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436