Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam712
Toplam Ziyaret1669098

Bulak: “Oyuncularımı tebrik ediyorum”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Eskişehirspor maçına iyi hazırlandıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "İstediğimiz oyunu oyna

Ligin 8. haftasında evinde Eskişehirspor ile oynayan ve 3-1 kazanan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Giray Bulak, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor’un çok iyi oynadığını ve bu galibiyeti hak ettiğini belirten Bulak, şunları kaydetti:

“Eskişehirspor geçen hafta hoca değişikliğine gitmiş bir takım. Kadro deneyimi olan, lig deneyimi olan bir ekip. Güzel taraftarları var. Biz de coşkulu çalıştık, birbirini seven bir oyuncu grubumuz var. Onları alınlarından öpüyorum. İyi sonuç aldılar bugün. Gol pozisyonu ürettiler, savunma yaptılar, atak yaptılar. İyi şeyler çıktı. Bu bizi mutlu ediyor. Nereye taşırız bunu takip edeceğiz. Hikayemiz nereye varır buna hep beraber bakacağız. Oyuncularımızın oyunlarını beğendim. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum.“



İLDİZ: “İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAYAMADIK”

TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Yücel İldiz, Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "İstediğimiz oyunu oynayamadık" dedi.

Ligin 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayan ve 3-1 mağlup olan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Yücel İldiz, karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıkları için kaybettiklerini belirten İldiz, şunları kaydetti:

“Adana Demirspor maçına milli takım arasını da katarak iyi hazırlandık. Bugün gerçekten beklenmedik derecede hatalar yaptık. Yenmeyecek golleri yedik. İstediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı müdahale ettik, golü bulduk ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca kaybettik. Takımımıza yakışmayacak hatalar yaptık. Eskişehirspor gibi bir takımın bu hataları yapmaması gerekiyordu.”

273 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339