Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam571
Toplam Ziyaret1682558

ŞABAN BAŞ'TAN FETÖ AÇIKLAMASI

ASO Başkanı Özdebir’in “FETÖ’cüler hala aktif” sözlerine ATO Başkan Adayı Şaban Baş’tan destek, Baş, “Maalesef gerçek” dedi.



Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir’in, FETÖ’nün iş dünyasının çatı örgütleri olan oda ve borsaların yönetimlerini ele geçirmek için halen aktif bir şekilde çalıştığını söylemesine Adana Ticaret Odası (ATO) eski Başkanı ve Başkan adayı Şaban Baş’tan destek geldi. Baş, “Sayın Özdebir’in açıklaması gerçekleri yansıtmaktadır” dedi. 

Baş, FETÖ’cülerin halen TOBB’a bağlı odalardaki etkinliğin devam ettiğini belirterek,”Cumhurbaşkanı ve Hükümetin FETÖ konusunda etkin mücadelesini destekliyoruz. Ancak birçok adli kuruluşlarda FETÖ dava dosyaları bekletilmektedir. Süre uzatılıp zaman aşımına uğratılmak isteniyor olabilir. Odalarda başkan, yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri arasında olanlar istifa etmemektedirler.  Bunlar halen etkin olup odaları ele geçirecek güçtedirler” dedi.

ASO Başkanı Nurettin Özdebir’in bu konudaki açıklamasının yerinde bir hareket olduğunu kaydeden Adana Ticaret Odası Başkan Adayı Şaban Baş, yargının da Cumhurbaşkanı ve Hükümete yardımcı olması gerektiğini söyledi.

Odalardaki FETÖ’cü olanları kendi istekleri ile istifa etmeye ve bir daha aday olmamaya davet ettiğini belirten Baş, “Onlar kendilerini biliyor. Soruşturmaların selameti ve belge ve bilgilerin karartılmaması için bunu yapmak zorundadırlar. Ancak, aklandıktan sonra yeniden aday olmalıdırlar” ifadelerini kullandı.

409 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398