Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam644
Toplam Ziyaret1669030

ATO Bakan Adayı Şaban Baş projelerini açıklamaya devam ediyor

“Eski Adana’nın Canlandırılması Projesi’ni devreye alacağız”

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkan Adayı Şaban Baş, yönetime geldiklerinde gündeme alacaları projelerini açıklamaya devam ediyor.

Baş, göreve gelir gelmez eski Adana’nın canlandırılması için kültürel çalışmalar başlatacaklarını söyledi. Baş, “Bugünkü metro hattı şehri olumsuz biçimde ikiye bölmüş, onlarca yıllık tarihi bulunan mahallelerin yapısını bozmuştur. Yapılacak müdahaleyle, yeşil alanlar artırılacak, eski yapılar ve fabrikaların restore edilerek kültür mekanlar olarak yeniden düzenlenmesi projelerimiz ile eski Adana canlandırılacaktır” dedi.

Odaların kişilere bağlı olmadıklarını, odaların meclisi ile yönetim kurulu ve başkanı ile bir olduğunu belirten Baş, tüm odaların daha önceki yıllarda olduğu gibi Adana, Çukurova Bölgesi ve Türkiye’nin çıkarı için birlikte olma mecburiyeti olduğunu kaydederek,”Hiçbir oda ve başkanın bunun dışında davranma lüksü yoktur” dedi.

2001- 2011 yılları asında 10 yıl süreyle ATO Başkanlığı yaptığını hatırlatan Baş, ATO’nun mevcut projelerini devam ettireceklerini belirterek, “Yeni projelerimizle de ATO’yu hantal yapısında kurtaracağımızı daha önce açıklamıştım” ifadeleri kullandı.

269 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339