Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam638
Toplam Ziyaret1668280

CHP 94. YAŞINI YARIN KUTLAYACAK

Adana İl Örgütü olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. yaşını ilk olarak 9 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Parkı’ndaki etkinlikle kutlayacaklarını dile getiren Barut, “Atatürk Anıtı’na çelenk sunup, saygı duruşunda bulunacağız ve İstiklal

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 94.yaşı Adana İl Örgütü olarak coşkuyla kutlayacaklarını belirten İl Başkanı Ayhan Barut, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, cumhuriyetten, demokrasiden, haktan, hukuktan ve adaletten yana olan tüm yurttaşları etkinliklere davet etti.

KUTLAMA PROGRAMI

Adana İl Örgütü olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. yaşını ilk olarak 9 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Atatürk Parkı’ndaki etkinlikle kutlayacaklarını dile getiren Barut, “Atatürk Anıtı’na çelenk sunup, saygı duruşunda bulunacağız ve İstiklal Marşını söyledikten sonra da günün anlam ve önemine dair basın açıklaması yapacağız. Akşam saat 18.00 – 19.30 saatleri arasında da Çukurova ilçemizde, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki Doğal Park içerisinde bulunan amfi tiyatroda bir kokteyl düzenleyeceğiz. Atatürk ilke ve devrimlerine benimseyen, Cumhuriyetten, demokrasiden, haktan, hukuktan ve adaletten yana olan tüm yurttaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP, ATATÜRK TARAFINDAN KURULDU

İl Başkanı Barut yaptığı açıklamada, CHP’nin Cumhuriyetin ilanından önce Atatürk tarafından kurulduğunu anımsattı.

CUMHURİYET DEVRİMLERİ CHP ARACILIĞIYLA HALKLA BÜTÜNLEŞTİ

CHP’nin Cumhuriyet ilkelerinin yaşatılmasında ve Cumhuriyet devrimlerin halka anlatılıp halk tarafından benimsenip, sahiplenilmesinde büyük rol oynadığını belirten Barut, “Cumhuriyeti kuran,  saltanatı kaldıran, hilafete son veren, laiklik ilkesiyle din ve devlet işlerini birbirinden ayıran, yurttaşları etnik köken, din, dil, ırk gibi farklılıkları nedeniyle ayrıştırmayıp, herkesi kucaklayan, ulusal birliği sağlayıp, hukuk ve eğitim gibi toplumsal alanlarda gerçekleştirdiği reformlarla çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni biçimlendiren CHP’nin 94. yaşını büyük bir gurur, onur ve coşkuyla kutlayacağız” diye konuştu.

CHP HERKES İÇİN VAR

CHP’nin, kadınlar, çocuklar, yaşlılar, gençler, ezilenler için; yani herkes için var olduğunu kaydeden Barut, kurulduğu günden bu yana Atatürk ilke ve devrimlerinin, demokrasinin, laikliğin ve özgürlüklerin güvencesi olan CHP’nin aynı zamanda emekten, özgürlükten, adaletten, haktan, hukuktan yana olan yegane parti olduğunun altını çizdi.

210 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339