Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam389
Toplam Ziyaret1682376

Sarıçam Belediyesinden Büyük Sünnet Şöleni Cumartesi yapılacak

Başkan Uludağ,” 332 Çocuğa unutamayacakları bir gün yaşatacağız” dedi.

Sarıçam Belediyesi ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni bu yıl 09 Eylül 2017 Cumartesi günü yapılacak. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “ 2’nci Sünnet Şölenimize de ilgi fazla oldu. Çocuklarımız Allah’ın bizlere verdiği nimetler, emanetlerdir. Yaptığımız bütün hizmetler çocuklarımızın geleceği içindir.”dedi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sünnet Şölenlerinin geçen yıl olduğu gibi Belediye Binası bahçesinde yapılacağını belirterek, erkekliğe ilk adımı atacak olan çocukların sünnet öncesi doyasıya eğleneceğini ifade etti Başkan Bilal Uludağ, “ Bu etkinlik belediyemizin bir sosyal sorumluluk projesi kapsamındadır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğlenceli gösterilerimiz olacak. Palyaçolar gösterilerini yaparken, çocuklarımıza ikramlar sunulacak. Yerel sanatçılarımızın konserleri ise şölene ayrı bir renk katacak. Ayrıca çocuklarımızın anılarında kalması içinde aileleriyle birlikte fotoğraf çektirilerek kendilerine verilecek.”diye konuştu.

MEHTER TAKIMI DA GÖSTERİ YAPACAK

Uludağ, şölen kapsamında sünnet olmak için kayıt yaptıran 332 çocuğun  pelerin, pantolon, ayakkabı, şapka, asa olmak üzere bütün kıyafetleri ile hastane masraflarının Sarıçam Belediyesi tarafından karşılanacağını kaydetti. Uludağ, “Şölenimiz saat 15.00’da fotoğraf çekimi ile başlayacak. Bu sırada çeşitli animasyon gösterileri olacak.  Ardından ise Sevgi kortejiyle Sarıçam gezdirilecek. Daha sonra ise Belediye bahçemizde Mehter Takımı ve folklor gösterileri yer alacak. Son olarak ise yerel sanatçılar ve çocuk korosu konserleri olacak.” şeklinde konuştu.

260 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398