Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam975
Toplam Ziyaret1669361

MAÇTAN SONRA TEKNİK ADAMLAR NE DEDİ?

KEMAL KILIÇ: “YENİ BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”, BEKTAŞ: "BU HAFTA ÇOK İYİ OYNADIK"



KEMAL KILIÇ: “YENİ BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Direktörü Kemal Kılıç, 2-1 kazandıkları Ümraniyespor maçına için, “Çok iyi futbol oynayan bir takımla oynadık. İkinci yarı ilk yarıya göre daha iyi oyun sergiledik. Geriden gelip kazanmak çok mutluluk verici. Yeni bir dönemden geçiyoruz” dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, ligin üçüncü haftasında evlerinde 2-1 kazandıkları Ümraniyespor maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıç, “Çok mutluyuz. İkinci haftanın sonunda lider takımla oynadık. Çok organize bir takım. 3-4 yıldır çoğu oyuncusuyla birlikte oynayan bir takım. Biz çok sönük ve telaşlı başladık. Golü yedik. İlk yarının son 20 dakikasında toparlandık. İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Daha farkta atabilirdik. Çok iyi futbol oynayan bir takımla oynadık. Geriden gelip kazanmak çok mutluluk verici. Kadro yapılanmamız çok dar. Yeni bir dönemden geçiyoruz. Çalkantılı bir süreçte 6 puana ulaşmak önemli bir şey. Çok ciddi takımlar var. Daha net oyunlar oynayacağız. Şu anda kendi oyuncumuz diyebileceğimiz oyunculara sahip değiliz. Transferlerle düzeleceğiz” diye konuştu.

BEKTAŞ: "BU HAFTA ÇOK İYİ OYNADIK"

Lig ekiplerinden Ümraniyespor’un Teknik Direktörü Bayram Kadir Bektaş, 2-1 mağlup oldukları Adanaspor maçına ilişkin, iyi oyun sergilediklerini ve diğer maçları kazanacaklarını belirtti.

Teknik Direktör Bayram Kadir Bektaş, ligin üçüncü haftasında deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Adanaspor maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bektaş, “Güzel başlayan bir maçtı. Sahada topa sahip, her bölümde organizie olarak golü bulduk. Çok kritik bir düdük vardı. Bize yapılan faul rakibe verilerek golü yedik. Rakipten daha istekliydik. Kontradan gelmeye çalıştı rakip. Rakibe uzak durunca da golü yedik. İkinci yarıda ofsayt olup olmadığını bilmediğim 2 net pozisyonda gol yedik. Bu hafta çok iyi oynadık. Yavaş yavaş istediğimiz oyunu sahaya yansıtabiliyoruz. Gelecek için oynanan futbol umut veriyor. Sıcak hava bazı oyuncularımızın erkenden yorulmasına neden oldu. Milli maç arasını iyi değerlendirip daha formda döneceğiz. Adanaspor’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

253 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173