Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam212
Toplam Ziyaret1685645

ERDOĞAN’DAN TEŞKİLATLARA: “YORULAN VARSA ÇEKİLSİN”

Erdoğan, “Yorulan varsa çekilsin” açıklamasını tekrarlayarak, “Yorulan varsa çekilsin, yerini başka arkadaşa bıraksın” sözlerini yineledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine üyeleri ve milletvekilleri ile yaptığı toplantıda “Yorulun varsa çekilsin” söylemini tekrarladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine üyeleri ve AKP milletvekilleri ile yaptığı toplantı sona erdi. Yaklaşık 50 dakika süren toplantıda Erdoğan, “Yorulan varsa çekilsin” açıklamasını teşkilat üyeleri için yineledi.
İktidar olmanın kolay olmadığı vurgusunu yapan Erdoğan’ın saldırıların hedefinde AKP’nin olduğunu ifade ettiği bildirildi. Toplantıda teşkilatlara saygının esas olduğunu belirten Erdoğan, milletvekilleri ile halkın iç içe olması gerektiği vurgusunu yaptı ve gönülleri kazanmanın önemine dikkat çekti.
Toplantıda ekonomi ve son dönemdeki siyasi gelişmelere de değinildi. Sahada olmadan olaylara yön verilemeyeceğini belirten Erdoğan, en iyi tatilin milletle birlikte olmak olduğunu dile getirdi.
OHAL ve FETÖ ile mücadele de toplantının gündemindeydi. Erdoğan’ın, “FETÖ ile mücadelede asıl isimlerin değil de sıradan insanların üzerine gidildiği yönünde şikayetlerin olduğunu" söylediği belirtildi. OHAL’in ise yabancı yatırımlar için bahane olamayacağı kaydedilerek, vakti gelince bahanenin ortadan kaldırılacağına işaret edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önceki “Yorulan varsa çekilsin” açıklamasını tekrarlayarak, “Yorulan varsa çekilsin, yerini başka arkadaşa bıraksın” sözlerini ekledi.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, toplantı sonrası gazetecilere değerlendirmede bulundu. Erdoğan’ın açıklamasının hatırlatılması üzerine Elitaş, bu söylemini sürekli tekrarladığına işaret etti.

 

275 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382