Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam314
Toplam Ziyaret1668700

Kızıldağ Yaylası Futbol Turnuvasında 5.hafta Panaroması

6.hafta heyecanı C ve D grubundaki maçlar ile devam edecek. Bu gruplarda son maçlar oynanacak. Çeyrek finalistler, küme düşenler herşey bu hafta sonu belli olacak.(Haber:Sadık Sofuoğlu)

İlk maçtan başlayalım. Emelcik - Çatalan maçı ile ilk düdük çaldı. Çatalan'ı bir puan bile çeyrek finale taşıyabilirdi. Ama herşey Emelcik 'in istediği gibi oldu. Emelcik golle başladı golle bitirdi. 4-1 lik skor Çatalan ı turnuvanın dışına itti. Emelcik ise aldığı üç puan ile grup liderliği için iddalı duruma geçti. İkinci maç ise Çakallı - Gildirli maçıydı. Maçın ilk çeyreği iki takımın karşılıklı atakları ile geçti. İlk yarının bitimine az bir süre kala Çakallı golü buldu ama uzatmada yediği golle ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıya etkili başlayan yine Çakallı oldu. Golü attı ama yine sevinemeden bu sefer bir değil iki gol daha yedi. 3-2 lik skor ile çeyrek final biletini Gildirli kaptı. Yıldızlar karması Çakallı ise büyük bir

bozguna uğradı. Çakallı taraftarının ve futbolcularının geçen yılki Gildirli - Çakallı maçının tersine olaysız kavgasız ayrılmaları takdir edilmesi gereken bir davranıştı. 

Pazar güne de futbol şöleni iki maçla devam etti. Cumartesi atılan 10 golün üzerine,pazarda 10 gol atıldı. İlk maç Aktaş - Döşekevi maçıydı. Kardeş takımların mücadelesinde gülen taraf Döşekevi oldu. 6-0 lık skor Aktaş' ı turnuvanın dışına atmakla kalmadı kümede düşürdü. Aktaş gelecek sene turnuvaya ön elemeden katılacak. Döşekevi son maçını kazanması halinde çeyrek finalist olacak. Beraberlikte ise diğer maçın sonucunu bekleyecek. 

İkinci maç ise Hacımusalı - Kuşçusofulu1650 maçıydı. Karşılıklı ataklarla geçen maçta Hacımusalı bulduğu pozisyonları değerlendiremezken , Kuşçusofulu1650 dört gol birden attı. 4- 0 skor ile Hacımusalı da küme düştü. Gelecek sene ön elemeden turnuvaya katılacak.

6.hafta heyecanı C ve D grubundaki maçlar ile devam edecek. Bu gruplarda son maçlar oynanacak. Çeyrek finalistler, küme düşenler herşey bu hafta sonu belli olacak.(Haber:Sadık Sofuoğlu) 

Verilen görevlere göre haftanın 11'i şöyle:

 

 

Ayrıntılı bilgi için ; 0505 889 3901

 

306 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339