Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam631
Toplam Ziyaret1687140

TAMER DAĞLI: "15 TEMMUZ RUHUNU DİRİ TUTACAĞIZ"

dağlı, "15 Temmuz gecesi yeniden birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye'nin geleceği için tek kalp, tek yürek olarak yolumuza devam edeceğiz. 15 Temmuz’da vatan hainlerini tekrar hatırlayacağız" dedi.

DAĞLI: BU MİLLET ÖNÜNDE ŞAPKA ÇIKARILIR

AK Parti Adana Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Tamer Dağlı, 15 Temmuz'a dair açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'yi karanlık yarınlara mahkum etmek isteyenlerin hevesleri 15 Temmuz gecesi kursaklarında kalmıştır. Bu kahraman milletin o gün verdiği mücadele demokrasi tarihine altın harflerle yazılmıştır.” diyen Dağlı şöyle devam etti;

"Bu darbeyi tezgahlayan hainler zannettiler ki vatan evlatlarını korkutacaklar. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın, hükümetimizin korkacağını, kaçacağını zannettiler. Ama onlar bilemedi ki geçmişte olduğu gibi iradesine darbe vurulduğunda susan, evine kapanan bir halk yok ve darbeyi görünce şapkasını alıp giden yöneticiler de artık mevcut değil. Darbeye darbe vuran bir millet ve milletini asla yalnız bırakmayan yöneticiler var. Bu milletin önünde şapka çıkarılır; çünkü bu millet Türkiye'nin kaderini değiştiren millettir.”

15 Temmuz gecesi bütün Türkiye aynı duyguda birleşti diyen AK Parti Adana Milletvekili Dağlı; “Bu kahraman millet büyük bir aşkla ülkesine, demokrasisine, geleceğine sahip çıktı. Bu aziz vatanı iradesini hainlere kiraya vermiş teröristler asla çiğneyemeyecektir. Rengini şehitlerimizin mübarek kanından alan bu al bayrak hiç bir zaman inmeyecek ezanlar dinmeyecektir. Tarihe büyük bir destan olarak geçecek olan 15 Temmuz nesiller boyu anlatılacak ve asla unutulmayacaktır.

15 Temmuz gecesi yeniden birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye'nin geleceği için tek kalp, tek yürek olarak yolumuza devam edeceğiz. 15 Temmuz’da vatan hainlerini tekrar hatırlayacağız. Milletin malı olan silahları millete doğrultma cesareti gösteren hainlerin ihanetini, halkın üzerine ateş açışlarını, milletin iradesinin tezahürü olan meclisi bombalayışlarını asla unutmayacağız. Aynı şekilde şehitlerimizi, gazilerimizi onlara duyduğumuz minneti şükranı asla unutmayacağız” dedi.

“Türkiye'ye diz çöktürmek, pes ettirmek, akıllarınca “hizaya getirmek” isteyen güçler ve onlara gönüllü maşalık eden terör örgütleri var. Biz değil, terör örgütleri ve onları destekleyenler diz çökecekler. Bunu sağlamak adına, birliğimizi ve beraberliğimizi milli menfaatlerimizi, milli onurumuzu ve maneviyatımızı asla unutmayacağız. Biz biriz, beraberiz, hep beraber Türkiye'yiz. Dirliğimizi ve birliğimizi bozmak isteyenlere de cevabımızı inşallah 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece Türkiye'nin her yerinde göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızın himayelerinde 81 ilde sokaklarda olacağız. Adana'da, Konya'da, İstanbul'da, Hakkari'de, Van'da... Ülkenin her köşesinde irademize sahip çıktığımız günü anacağız. 15 Temmuz ruhunu diri tutacağız. Hain girişime katılan FETÖ üyelerinin ihanetlerini onlara dur diyen aziz milletimizle kol-kola hatırlayacak, o gece şehadete yürüyen kahramanlarımızın hatırasını yaşatacağız” diyen AK Parti Adana Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Tamer Dağlı;

“Allah bu yüce devlete ve millete bir daha yeni 15 Temmuz'lar yaşatmasın. Bütün hainleri, teröristleri ve aklını, yolunu ülke düşmanlarına kiraya vermişleri içimizden arındırdığımız tam bağımsız Büyük Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım önderliğinde gece gündüz durmadan çalışıyoruz, yorulmadan bu büyük millete layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

288 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382