Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam745
Toplam Ziyaret1682732

Sakarya, Karaisalı’daki su zammı ile mahkemenin verdiği kararı temyiz etti

Abdullah Sakarya, AKP’den ihraç edilmişti

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) Karaisalı’daki su ücretine yüzde 34- 35 zam yaptığını ve bu rakamın diğer ilçelere göre en yüksek zam olduğunu söyledi.

Bir süre önce AKP’den ihraç edilen bağımsız meclis üyesi Abdullah Sakarya, yapılan yüzde 34.35 zamla birlikte suyun metreküp fiyatının 2.25 TL’den 3.03 TL’ye çıktığını kaydederek, bu haksızlığın sonlandırılması için hukuki mücadelesini bitmediğini, yerel mahkemenin kendisinin aleyhinde veren kararı temyiz ettiğini açıkladı.

Geçen yıl ASKİ’nin yaptığı yüzde 856’lık zamdan geri adım atılmasını sağlayan Sakarya, zammın hukuka aykırı olduğunu söyledi.

 SAKARYA İHRAÇ KARARINI ÇERÇEVELETİP ASTI
AK Parti'nin verdiği ihraç kararını çerçeveleterek işyerindeki makam koltuğunun arkasına astığını ifade eden Sakarya, "Bu benim ak ve pak olduğumu göstermektedir.Birilerinin rant tekerine çomak sokmuştum, bu da bana ihraç getirdi ama ben bunu gururla taşıyorum. Partimizin başına yeniden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gelmiştir. Çürük elmaların temizleneceğine inanıyorum" dedi.
Sakarya, neden ihraç edildiğini daha sonra Sitemize açıklayacağını ifade etti.

931 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398