Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam632
Toplam Ziyaret1668274

Şehidin Var Karaisalı

İlçemiz Bolahat (Demirçit)Köyü kütüğüne kayıtlı Ramazan Bahşiş Diyarbakır Lice'de çıkan çatışmada şehit oldu.

Karaisalı'nın Bolahat (Demirçit) Mahallesi kütüğüne kayıtlı Ramazan Bahşiş  Diyarbakır Lice'de çıkan çatışmada şehit oldu. 

Diyarbakır’ın 6 ilçesine bağlı 104 köy ve mezrasında 28 Mayıs’ta başlatılan “Bayrak-54 Şehit Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan Müşterek Birlik Operasyonu” sürüyor. 7 bin 742 güvenlik personelinin katıldığı operasyonda bugün, güvenlik güçleri Lice ilçesine bağlı Dibek köyü kırsalında bir grup PKK’lı teröristle temas sağladı. Güvenlik güçlerinin, “Teslim ol” çağrılarına, teröristlerin ateş açarak karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, 3 asker yaralandı. Yaralılar, helikopterle getirildikleri 7’nci Kolordu Komutanlığı Jandarma Hava Grup Komutanlığı pistinde bekleyen ambulanslarla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralılardan bir uzman çavuş, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

AİLESİNE KAYMAKAM HABER VERDİ
Jandarma, polis ve ambulanslarla aileye haber veren Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, acılarının paylaştı. Akdeniz ilçesinde Huzurkent Kulak Mahallesi Fevziçakmak Sokağı’ndaki evlerinde oğullarının şehit haberini alan anne Sultan ve baba Halil Bahşiş’in yakınları ve komşuları aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Şehit haberiyle sinir krizleri geçiren şehit yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

1 yıllık uzman çavuş olan Ramazan Bahşiş’in şehit haberini alan yakınları ise baba evine akın etti. Şehidin baba evine ve sokağa Türk Bayrakları asıldı.

Bahşiş çiftinin 5 çocuğundan biri olan Şehit Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş’in bekar olduğu öğrenildi.

Tarsus Huzurkent Karacaoğlan Mahallesinde ikamet eden ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

KARAİSLI HABER
533 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339