Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam407
Toplam Ziyaret1679526

Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvası Cumartesi başlıyor

18 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yapacak.



Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda 5 yıldır olduğu gibi bu yılda futbol coşkusu yaşanacak.

Karaisalı Beledyesi'nden yapılan açıklamada, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 6. sı düzenlenecek olan ‘Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’ 17 Haziran 2017 Cumartesi günü başlayacağı bildirildi.

18 takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yapacağı belirtilerek, açılış maçının ise geçen yılın şampiyonu Emelcik Spor ile Aktaş Spor arasında oynanacağı duyurldu.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin böylesine güzel bir yaylasında bu turnuvanın amacı, hem insanlarımızın hoş vakit geçirmesi hem de genç kardeşlerimizin sporla ilgilenmesidir. Ayrıca bu tarz faaliyetler, birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemlidir. Müsabakaların dostluk, barış ve kardeşlik arasında geçmesini temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum. Turnuvaya tüm halkımız davetlidir” dedi. 

Maçlar 20 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek

538 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404