Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam75
Toplam Ziyaret1680282

ÇKHD’dan Başkan Aslan’a ziyaret

Dernek yöneticileri, proje kapsamında ilçedeki gençlerle bir araya gelerek sohbet ve eğitim çalışmaları yapmak istediklerini bildirdi. Belediye Başkanı Sadettin Aslan projeyi çok beğendiğini ve büyük bir memnuniyetle destekleyeceğini söyledi



Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği (ÇKHD) Başkanı Çiğdem Akça ve yönetim kurulu üyeleri Geleceğimiz Gençlerle Buluşuyoruz Projesi kapsamında Karaisalı İlçe Belediye Başkanı Sadettin Aslan'ı ziyaret eden Dernek Başkanı Çiğdem Akça ve dernek yöneticileri, proje kapsamında ilçedeki gençlerle bir araya gelerek sohbet ve eğitim çalışmaları yapmak istediklerini bildirdi. Belediye Başkanı Sadettin Aslan projeyi çok beğendiğini ve büyük bir memnuniyetle destekleyeceğini söyledi.

Daha sonra Karaisalı Gençlik Merkezine  geçen dernek üyeleri,  merkez sorumlusu ve Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Küçük  ve öğretmenler ile tanıştı. Çiğdem Akça projenin içeriği, hedef kitlesi ve amacı hakkında bilgi verdi. Akça  "Çocuklar ve gençler toplumun en önem verilmesi gereken bireyleridir, biz dernek olarak onlara ulaşmamızı sağlayacak saha çalışmalarına ve projelere çok önem veriyoruz. Dernek üyelerimiz içindeki eğitimciler ve derneğimizi destekleyen gönüllü uzmanlar ile proje içinde iş bölümü yaparak gençlere, haklarımız, etik ve ahlaki değerlerimiz, etkili iletişim ve etkin dinleme, vücut dili, travma ve flört şiddeti, zor insanlarla baş etme ve öfke kontrolü gibi konularına değineceğiz" dedi.

260 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704