Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam487
Toplam Ziyaret1668129

Aladağ Belediyesi'nden Tutuklu ve Hükümlülere Giyim Yardımı

Aladağ Belediyesi, Adana E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan tutuklu ve hükümlülere giyim malzemesi yardımında bulundu.

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, beraberindeki AK Parti İl Yönetimi'nden İsrafil Avcu ile birlikte Kürkcüler Mahallesi'ndeki cezaevini ziyaret ederek tutuklu ve hükümlülere verilmek üzere temin edilen giyim malzemelerini Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Çıtak'a teslim etti.

Ramazan Ayı'nda cezaevinde bulunan kader mahkumlarını da unutmadıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, "Gelen talepler doğrultusunda bizler de imkanlarımız doğrultusunda yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Burada bulunan kardeşlerimize Allah kurtarsın dileğinde bulunmak istiyorum. Umarım getirdiğimiz hediyeler bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılar" diye konuştu.

Adana E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Çıtak da getirilen pantolon, gömlek, ayakkabı, havlu, iç çamaşırı, diş macunu ve fırçası, şampuan, el sabunu ve traş malzemelerini teslim alarak Başkan Mustafa Akgedik ile yardımda bulunanlara teşekkür etti.

287 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339