Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam407
Toplam Ziyaret1668049

Karaisalı’nın güçlü kalemi Mustafa Ünaldı da aramızda

Turnuvanın Facebook sayfasını takip edenler Mustafa Ünaldı’nın yazılarını, manilerini yakından bilir.Bundan sonra Sayın Ünaldı, spor köşe yazılarıyla sizleri bilgilendirecek. Hoş geldiniz aramıza. KARAİSALI HABER...

MUSTAFA ÜNALDI KİMDİR?

"1977 yılında Karaisalı Emelcik Köyünde doğdum. ilköğrenimimi Fatih Mehmet İlkokulu’nda,ortaokul ve liseyi Mehmet Kemal Tuncel Lisesi’nde tamamlayıp, 1993 yılında Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünde yüksek öğrenimini yapıp, 1998 şubat ataması ile Ceyhan Çokçapınar Köyünde sınıf öğretmeni olarak öğretmenlik görevime başladım.Daha sonra sırasıyla Ceyhan Çokçapınar Köyü,Karaisalı Kuzgun köyünde ve ardından Salbaş Beldesi ilköğretim okullarında görev yaptım.

2008 yılında Seyhan Dede Korkut İlköğretim Okulu’ndan Ayfer Doğruol İlköğretim Okulu’nda öğretmenliğe devam ettim. 2104 yılında asıl branşım olan biyoloji alanına geçiş yaparak halen bünyesinde çalıştığım Seyhan İMKB Fen Lisesi’nde görev yapıyorum. Müzik,futbol,çiftçilik ve yanı sıra şu anda BATTIBALIK adlı restoranın işletmecisiyim. Turnuvanın Facebook sayfasını takip edenler yazılarımı, manilerimi yakından bilir.Bundan sonra www.karaisalihaber.org sitesinde haftalık yazı yorum ve genelde esprili yaklaşımlarla ben de varım.

İNANIN MURTCULAR dedik sözümüzün arkasındayız.Bizi takip etmenizi ümit ediyorum tüm Çeceli halkını saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

Mustafa Ünaldı, ilk yazısını yazdı:......NASIL BAŞLADIK.......Yan sütünda, kendi köşesinde...

 

766 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436