Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam603
Toplam Ziyaret1681688

M1 ADANA AVM’DE MODA SOKAĞI AÇILDI

ŞİMDİ DAHA FAZLA MARKA İLE “HERKES BURADA”

 
Büyüme projesinin 13 Nisan Perşembe günü açılan ilk yeni bölümü
“Moda Sokağı” ile ziyaretçilerinin karşısına çıkan M1 Adana Alışveriş Merkezi, ulusal ve uluslararası markalarını kapsayan özel mağaza karmasıyla trendleri değiştiriyor.
 
M1 Adana, büyüme ve yenilenme projesi tamamlandığında, 90 bin metrekareyi aşkın kiralanabilir alanda 105 olan mağaza sayısını 200'e çıkaracak.
 
Adana’da 17 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, geliştirdiği büyüme ve yenilenme projesinin ilk adımı olarak açılışını yaptığı yeni bölümü ‘Moda Sokağı’nda daha fazla marka ile şehrin alışveriş yaşamını ve trendlerini değiştiriyor.
M1 Adana Alışveriş Merkezi var olan başarılı geçmişinin üzerinde çok daha fazlasını vaat ediyor, çok daha fazla marka ve daha fazla seçeneği, ziyaretçilerine sunuyor.
 
DEV DÜNYA MARKALARI İLE ‘HERKES BURADA’
 
Dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan M1 Adana Alışveriş Merkezi, aralarında IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, H&M, CarrefourSA gibi dev dünya markalarını da mağaza karmasına katarak, toplamda 25 anchor mağazası ile tüm bölgenin lider Alışveriş Merkezi konumunu bir kez daha sağlamlaştırıyor.
 
Moda Sokağı’nda perakendenin devleri boy gösterecek
 
M1 Adana ziyaretçilerinin dış mekan teraslı cafe-restoranlarda, açık alanda rahat ve keyifli vakit geçirebilecekleri yeni bir mimari konsepte öncülük ediyor. Yeşilin hakim olduğu, açık alanlarında keyifle gezilebilen, kapalı alanlarında ise, gün ışığından maksimum ölçüde faydalanılan modern yeni yapı sayesinde, M1 Adana, ziyaretçilerine hem Kapalı hem de Açık Alışveriş Merkezi konseptini bir arada sunacak.
13 Nisan Perşembe günü açılan ve şehrin alışveriş yaşamını, trendleri değiştiren Moda Sokağı’nda pek çok ulusal ve uluslararası marka hizmete girdi.
Büyüme projesi ile yaz başına kadar açılacak olan 40 yeni marka sonrasında, “daha fazla seçenek, daha fazla marka” sloganı ile M1 Adana, mevcutta 105 olan mağaza sayısını 200'e çıkarıyor.
Türkiye’de bir numaralı moda durağı olma hedefliyle yola çıkan H&M; 3000 m2 satış alanı üzerinde kadın, erkek, çocuk, spor ve iç giyim reyonları ile full konsept olarak, Adanalı moda severler için ilham veren keyifli bir mağaza olarak dikkat çekiyor.
Bölgede ilk olan ABD menşeili abiye ve gelinlik markası Oleg Cassini; yine şehirde ilk  mağazasını açan, erkek modasının öncüsü Damat Tween; İtalyan kadın iç giyim devleri Intimissimi ve Calzedonia; ayakkabıda farklı bir tarza imza atan Tanca Plus&Kids; modanın öncülerinden Network, Chakra, İpekyol, Twist, Naramaxx, Q1, Tommy Hilfiger, Fred Perry; yeni nesil kahve markalarından Coffee Shop Company ve Caribou Coffee;, mücevher & aksesuar tasarımlarıyla  Zen Pırlanta ve Blue Diamond , iç giyimde Suwen; kozmetik ve kişisel bakım ile L’Occitane ve MAC;  hazır giyim ile LTB; çanta ve ayakkabıda Greyder, Elle ve Matmazel; yenilenen ve büyüyen mağazaları ile Defacto ve FLO…M1 Adana’nın Moda Sokağı’nın cazip mağazaları olarak öne çıkıyor.
 
Gündüz Bayer :
METRO PROPERTIES Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer, büyüme ve yenilenme çalışmalarıyla ilgili olarak, “Biz her zaman bugünün değil, geleceğin projelerini yaratma hedefi ile hareket ediyoruz; gelişen Adana şehrine, daha geniş çerçevede hizmet verecek bir dönüşüm hedefi ile, M1 Adana büyüme ve yenilenme projesini geliştirdik. Şehrin dokusuna uygun olarak tasarlanan, dikey değil yatay olarak inşa edilen M1 Adana, yeşilin hakim olduğu, açık alanlarında nefes alınan, kapalı alanlarında ise, gün ışığından maksimum ölçüde faydalanılan yeni nesil bir alışveriş merkezi olacak şekilde tasarlanan Alışveriş Merkezimizde, ilk açılan bölümümüz Moda Sokağı’nda sonuç mükemmel oldu," dedi. Bayer, " Biz yeni bir açılış yapmıyoruz, var olan başarının daha fazlasını vaat ediyoruz,” diye ekledi. 
Yurdaer Kahraman:
FİBA Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman konuya ilişkin yaptığı açıklamada, " Biz güçlü ve sadık bir müşteri kitlesine sahibiz. Bizim çıkış yolumuz farklılaşmak ve  ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunmak. Biz, daima sürdürülebilir bir büyüme planı içindeyiz. Burada en önemli konu, doğru zamanda doğru kararları vererek, doğru konseptleri belirlemek, bunu bölgenin gelişmesi ve büyümesi ile bağdaştırarak, doğru yatırımları yapmaktır. Bu, başarının anahtarıdır. Bu bağlamda, Adana şehrine, tüm kiracılarımıza ve en önemlisi ziyaretçilerimize karşı büyük sorumluluk duyuyoruz. Alışveriş Merkezi yatırımlarında trend; müşterinin yaşam merkezi olarak algılayabileceği, sadece ihtiyaçlarını karşılayan değil, keyif alıp zaman geçireceği konseptlere doğru ilerliyor.  Adana büyük bir şehir, bu sebeple yapılacak her yatırımın, pazarın gelişimi açısından faydalı olacağını düşünüyoruz. Biz Adana’ya ilk başından beri inanıyor ve güveniyoruz," dedi. M1 Adana Alışveriş Merkezi 'nin öncü bir proje ve Adana'ya değer katan bir yatırım olduğunu belirten Kahraman, "Kuruluşumuzdan beri müşteri bağlılığı yüksek, müşterinin kendini konforlu hissettiği bir tarzımız var. Hedefimiz bu tarzımızı koruyarak daha dinamik, gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yaşam merkezine dönüşmek. Büyüme projemiz tamamlandığında, cazip Moda  Sokağı, yeni meydanlar, modern mimari renkler ve farklı tasarım detayları, rahat ve keyifli bir atmosferde ziyaretçilerini karşılayan bir ortam ile, tüm Adana şehrine ve bölgeye ayrı bir değer katıyor olacağız, hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
309 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704