Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam252
Toplam Ziyaret1680459

Yarın Ankaralı Ayşe ve Osman Öztunç eğlendirecek

Adana Büyükşehir Belediyesi, Geleneksel Karaisalı Kuvayi Milliye Şenlikleri için iki ayrı ücretsiz konser organize etti. Karaisalı Stadı’ndaki şenlikte saat 14.00’te Ankaları Ayşe ve Osman Öztunç sahne alacak.



Karaisalı’ya ücretsiz otobüs seferleri

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Karaisalı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Kuvayi Milliye Şenlikleri için saat 09.00’dan itibaren belediye otobüsleri ücretsiz seferler yapacak. Seyhan İlçesi Döşeme Mahallesi’ndeki Çifte Minare Camii önünden hareket edecek belediye otobüsleri, şenlik coşkusu yaşamak isteyen vatandaşların ulaşımını sağlayacak.

Bir konser iki sanatçı

Karaisalı Stadı’nda gerçekleştirilecek Kuvayi Milliye Şenlikleri’nde, Yörük Türkmen kültürü, çeşitli yönleriyle yansıtılacak. Şenlik alanında kurulacak sahnede saat 11.00’dan itibaren halk ozanları, sevilen türküleri seslendirirken, halk oyunları ekipleri Anadolu’nun yöresel oyunlarını sergileyecek. Kıl çadırlarda katılımcılara yayık ayran ve sıkma ikramı yapılacak. Saat 14.00’da ise sevilen halk müziği sanatçıları Ankaralı Ayşe ve Osman Öztunç sahne alacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, hemşehrilerinin coşkusunu paylaşacak.

667 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407