Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam982
Toplam Ziyaret1686415

Süleyman Solakoğlu’ndan yalanlama

Solakoğlu, “Ben ancak ve ancak icazetini alarak adaylığımı açıkladığım Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey' in talimatları doğrultusunda adaylıktan çekilirim” dedi.

 22 Nisan 2017 cumartesi günü yapılacak olan MHP İlçe kongresinde aday olduğunu açıklayan Süleyman Solakoğlu, hakkında “çekilecek” iddialarını yalanladı. Solakoğlu, “Ben ancak ve ancak icazetini alarak adaylığımı açıkladığım Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey' in talimatları doğrultusunda adaylıktan çekilirim” dedi.

Solakoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı açıklama aynen şöyle:

“Değerli dava arkadaşlarım. Birileri dün yine yanına aday olarak ortaya gururla sürdüğünü söylediği kişiyi alarak gezdiği yerlerde beni adaylıktan çekeceğini söyleyerek yanında taşıdığı kişiyi aday yapacağını belirtmektedir. Ben aday olmak için önce dava arkadaşlarıma danıştım ve uygunluk görüşlerini alarak Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli' den de icazet alarak adaylık açıklamamı yaptım. Ben ne maddiyatın makamın esiri olarak aday oldum, ne de birilerinin piyonu olarak aday oldum. Ben bu davanın nasıl daha ileriye götürüleceğini analiz ederek aday oldum. Hakkımda birilerinin çekeceğim demesiyle de çekilmeyeceğimi bilmenizi isterim. Ben ancak ve ancak icazetini alarak adaylığımı açıkladığım Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey' in talimatları doğrultusunda adaylıktan çekilirim. Saygılarımla.”

441 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382