Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam973
Toplam Ziyaret1669359

ALMAN KÖPRÜSÜ’NDE KEÇİ KURTARMA OPERASYONU

Hüseyin Kuşdemir, “Bizzat olaya şahit oldum keçinin garip garip melemesi yüreğimizi burkmuştu. Sahipleri keçinin 1 gecedir burada olduğunu, itfaiyenin çağrıldığını, daha gelmediklerini söylediler ve tamda o esnada akşam karanlığı çökerken itfaiyeci a

 Karaisalılı doğa gezgini ve fotoğraf sanatçısı Hüseyin Kuşdemir, Alman (Varda) Köprüsünde gerçekleştirilen keçi kurtarma operasyonunu bizzat yaşadığını belirterek, şunları söyledi:

“Hacıkırı köyünden Mehmet Ali Keleş'in keçisi Varda Köprüsü yanında her zamanki gibi yayılmaya inmiş ve geri çıkamamıştı. Bizzat olaya şahit oldum keçinin garip garip melemesi yüreğimizi burkmuştu. Sahipleri keçinin 1 gecedir burada olduğunu, itfaiyenin çağrıldığını, daha gelmediklerini söylediler ve tamda o esnada akşam karanlığı çökerken itfaiyeci arkadaşlar geldilerse de çözüm bulamadılar. Aklıma ilk gelenlerden dağcı arkadaşlarımdan doğa dostu Yaşar Nalyapan'ı aramak oldu. Sağolsun sabah erken orada olacağını ve benim için bunlar çerez demesiyle derin bir nefes aldık. Fotoğrafları çekip yolladık ve diğer günün sabahında keçi kurtarılıp sahibine teslim edilmişti. Duyarlılığın için çok teşekkür ederim Yaşar hocam emeğine sağlık.”

(Yaşar Nalyapan)

595 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173