Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam369
Toplam Ziyaret1686878

KAYMAKAM TOLGA POLAT, EĞİTİMCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Toplantıda, eğitim kurumlarının genel durumları, ihtiyaçları, okul idarecilerinin eğitim ve öğretime yönelik talepleri, öğretmen ve öğrencilerin motivasyonunun yükseltilmesi için nelerin yapılması gerektiği, öğrenci-öğretmen-veli işbirliğinin sıcak

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05/11/2016 tarih ve 8154 sayılı yazısı doğrultusunda, Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 07.04.2017 tarihinde ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik Karaisalı Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı Kaymakam Tolga Polat’ın başkanlığında gerçekleşti. 

Yapılan toplantıda, eğitim kurumlarının genel durumları, ihtiyaçları, okul idarecilerinin eğitim ve öğretime yönelik talepleri, öğretmen ve öğrencilerin  motivasyonunun yükseltilmesi için nelerin yapılması gerektiği, öğrenci-öğretmen-veli işbirliğinin sıcak tutulması konuları konuşuldu. Ayrıca vatan, bayrak, millet sevgisi ile milli birlik ve beraberlik ruhunun öğrencilere aşılanması noktasında öğretmenlere büyük görevlerin düştüğü Kaymakam Tolga Polat tarafından ifade edildi. Öğretmenlere, eğitim ve öğretimin  daha kaliteli olması noktasında birçok imkân ve kaynağın sağlandığı ve sağlanmaya da devam edileceği,  öğretmen ve öğrencilere düşen görevin de başarıyı arttırmak için bunları en iyi şekilde değerlendirmeleri gereği Kaymakam Tolga Polat tarafından ayrıca belirtildi. 

Kaymakam Polat’ın eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla yaptığı değerlendirmeleri müteakip, karşılıklı görüş alış-verişi sonrası toplantı sona erdi.

 Kaymakam Tolga Polat başkanlığında düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muhammet KARACAOĞLU, milli eğitim şub müdürleri, okul müdürleri ve ilçemizde görev yapan öğretmenler katıldı.

 

 

 

446 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406