Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam124
Toplam Ziyaret1667766

"BELEDİYEYE GELENLERİ MİSAFİR GİBİ AĞIRLAYIN"

Çukurova Belediyeler Birliği ve Karaisalı Belediye Başkanlığı’nın iş birliği ile, Karaisalı Belediyesi personellerine destek ve motivasyon semineri verildi

Karaisalı Belediyesi personelineverieln seminerde konuşan Belediye Başkanı Saadettin Aslan, "Ortada eğer bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır.Başarılı bir belediye demek, başarılı bir belediye başkanı demek, başarılı belediye personeli demektir" dedi.
Belediye çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen seminerde iş hayatında yaşanan sıkıntılar, strese bağlı problemler ve vatandaşlara yaklaşım yöntemleri gibi konular İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Eshap Özden Topcil tarafından anlatıldı.
Seminerde açış konuşmasını gerçekleştiren Karaisalı Belediye Başkanı
Saadettin Aslan, ”Değişim ailede başlar, Karaisalı Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Sizler belediyemizi temsil ediyorsunuz bu anlamda sizlerin vatandaşla olan iletişimi, sizlerin morali çok önemli. Ortada eğer bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Başarılı bir belediye demek, başarılı bir belediye başkanı demek, başarılı belediye personeli demektir. Hiçbir siyasi görüş, düşünce farklılığı olmadan, hizmetlerimizi atandaşlarımıza aktarmaya devam edeceğiz. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.
İş hayatında yaşanan sıkıntılar, strese bağlı problemler ve vatandaşlara yaklaşım yöntemleri gibi konuları örneklerle anlatan İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Eshap Özden Topcil bu tarz sorunların önüne geçmenin yollarını belediye personeli ile paylaştı. Belediyeye gelen vatandaşların misafir gibi ağırlanması gerektiğini ifade eden Topcil, “Sizler bir belediye personelisiniz. Sizlerin vatandaşa karşı yaptığınız hata, sadece sizleri etkilemez. Tüm belediye olarak bu hatanın sorumlusu olursunuz. Belediyeye gelen vatandaşların memnun olarak oradan ayrılması ise tüm personelin başarısını gösterir. Sizler, belediyenin başarısı için başrolsünüz. Hiç durmadan vatandaşların mutluluğu için hizmet etmeye devam etmelisiniz. Afrika'da her sabah bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha
hızlı koşması gerektiğini yoksa öleceğini bilir. Afrika’da her sabah bir
aslan uyanır. En yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir. Aslan ya da ceylan olmanızın bir önemi yoktur."

494 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339